2777
2789
عنوان

به بابام گفتم دعا کن گفت

337 بازدید | 18 پست

گفتم دعا کن وامم جور شه گفت چه سودی برا من داره 

من میتونم جهیزیه مو جور کنم برم سر زندگیم این خوشحالش نمیکنه؟ پس چرا منو مجبور کردن باز برگردم 🥺

نمیدونم حقیقت خیلی دلم از حرفش شکست دیگه توقع  از بابام نداشتم  💔🥺😭😭😭😭

نام کاربریم با شخصیتم مطابقت نداره😊   تو به دنیا اومدی تا بدرخشی🤍✨️  میگه که[ اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر شاید نور خود تو باشی🌿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گورتو از این خونه گم کن با این بابای الدنگت

لطفا اینجوری نگو

نام کاربریم با شخصیتم مطابقت نداره😊   تو به دنیا اومدی تا بدرخشی🤍✨️  میگه که[ اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر شاید نور خود تو باشی🌿

به دل نگیر شوخی کرده

نمیدونم دلم زیادی حساس شده 

گورتو از این خونه گم کن با این بابای الدنگت

اونوقت میگیم بچه نیاد سایت ناراحت میشید

بر فرض جوگیر شدی خواستی به پدرش توهین کنی دیگه چرا به خود اسی میگی گورتو گم کن؟! الان با کی درگیری دقیقا؟

بگو خرج جهیزیه ام از دوشت برداشته میشه سود از این بالاتر قسط هاشو خودت میدی ؟

جهیزیه از طرف شوهرم مونده واسه من تکمیله

چرا

خب زیادیحساسی پس

منم دقیقا نزدیک پریودمه زدم موهای شوهرمو خراب کردم ناراحت که شد من داد و بیداد که چرا ناراحت شدی نباید عصبی میشدی خلاصه که هم موهلشو خراب کردم هم اعصابشو دوساعتم گریه کردم بعد از ۲روز یه خورده به خودم اومدم

خب زیادیحساسی پسمنم دقیقا نزدیک پریودمه زدم موهای شوهرمو خراب کردم ناراحت که شد من داد و بیداد که چر ...

😁😁