2777
2789
عنوان

خواب جن

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 156 پست
حشره موش جن نیست گلم گربه و سگ و مار هستن

اینا زیاد نداریم.فقط ی گریه تو خونه ویلایی یوتشکی بیاد اشغال تو خیاط پلاستیک سوراخ می کنه..خونه مادرم مجرد بودم ی گربه اکثر شبا میومد ب پنجره میزد یا پنجره نیم باز بود میومد من بشدت ازش میترسیدم خواب نداشتم وقتی پشت پنجره میزد و بودش

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

پرنده چی هست موسا کوتقیه؟؟؟؟از بلاهای بد شمارو در امان نگه میداره

ی مدت کفتر باغی بود این چیزا بود توحیاط هست.تخم هم میزاشتن.میخاستم بکشم تا از اینجا برن نکردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره گلم تو بدنت چیزی نیستش وگرنه الان باید گوشی رو پرت میکردی

پس اون چیزی ک نو بدنم حرکت میکرد با دعای جنگیری گوش کردم بدنم میلرزید چی بود؟حالا چرا باید گوشی پرت میکردم😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

آها گربه بوده پس هیچ وقت جلوش چیزی نزاشتی استخوانی گوشتی نونی

نمیبینمش توحیاط ممکنه از بیرون بیاد.یکی دوبار دبدم سریع رفت بیرون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ی مدت کفتر باغی بود این چیزا بود توحیاط هست.تخم هم میزاشتن.میخاستم بکشم تا از اینجا برن نکردم

نزار برن گلم رفع بلا داری اونام متوجه شدن موندن بر عکس براشون لونه بساز دون بریز باید قدردان باشی گلم و احساس امنیت کنی 

نزار برن گلم رفع بلا داری اونام متوجه شدن موندن بر عکس براشون لونه بساز دون بریز باید قدردان باشی گل ...

نمیدونستم.از خونه قدیمی ک توشم بدم میاد.متنفرم.اصلا دارم افسرده میشم اکثر ادم دور و برم ترکم میکنن تنها میشم..این تنهایی خیلی اذیتم می کنه.کارم نمیگیره با مشکل خورده..اصلا انگار روحیم داره ضعیف میشه.حال روحیم خیلی بد شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

پس اون چیزی ک نو بدنم حرکت میکرد با دعای جنگیری گوش کردم بدنم میلرزید چی بود؟حالا چرا باید گوشی پرت ...

چون بسم‌الله زیاد نوشتیم و خوندی چون گوشی دستت باعث ترس جن بدنت میشه از علم شدیدن میترسن اگر تو بدنت باشن 

تو بدنت روحته که از ترس زیادت باعث حرکت در جسمت میشه شنیدی میگن انگار روح از تنم اومد بیرون 

یا روی سرعت گیر جاده ها این اتفاق اکثرن میفته

خواب ببر بزار بیرون یا هم تو خونه بهش بده

بیرون ما همیشه غذا هست منظورم تو اشغال..ی مدت شمع تراپی کردم ی خورده کارم گرفت ولی بعدش راضی نبودم مشتری نداشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

نمیدونستم.از خونه قدیمی ک توشم بدم میاد.متنفرم.اصلا دارم افسرده میشم اکثر ادم دور و برم ترکم میکنن ت ...

برای اخلاق تندته به نظرم تو دلت چیزی نیست ولی زبونت تیزه دلت شور میزنه همش استرس ایندرو داری ولی کذشته هم دست از سرت بر نمیداره 

آها گربه بوده پس هیچ وقت جلوش چیزی نزاشتی استخوانی گوشتی نونی

کاش جواب منم بدین لطفاااا 

ی بار من احمق رفتم پیش دعا نویس البته برای خودم که ازدواج کنم و دعای بخت باز کن بگیرم ۲۱ سالم بود اونم گفت سرکه و شکر و روغن و عود بیار ،بردم براش بعد اونجا ی چاقو دستش بود و گفت سرت رو بزار رو میز گذاشتم چاقو رو گذاشت رو فرق سرم بعد ی چیزایی می‌گفت کلمات عجیب غریب و کلا عوض شد و انگار یکی کنارش بود و بهش میگفت چیشده و چه اتفاقایی برام افتاده ، بعد ی تعویذ بهم داد گفت موقع خواب بزار زیر سرت خواب میبینی بعد خواب دیدم مادربزرگم قیافهش سیاهه و تو حیاطمون داره ی چیزی چال می‌کنه .... رفتم بهش گفتم گفت آره همینه و بعد گفت با سرکه سفید همه لباساتو بشور و همه جای خونه هم سرکه بریز ب غذاهاتم اضافه کن ....

با دوستم رفتم پیش دعا نویس .....

الان میشه بگین این چجوریه؟

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

چون بسم‌الله زیاد نوشتیم و خوندی چون گوشی دستت باعث ترس جن بدنت میشه از علم شدیدن میترسن اگر تو بدنت ...

نمیدونم اصلا ی وقتای حالای عجیبی سراغم میاد.توی بعضی مواقع انگاز خوابم یهوی بیدار میشم حتی بعصی وقت انگار یکی دم گوشم حرف میزنه بیدار میشم..نمیدونم از چیه .جن هست نیست..من راستش علاقه ب امور ماورایی مثلا فقط دیدن مستندات خیلی هستم فیلم میبینم.چیزی یاد میگیرم.ولی نمیخام جذبشون کنم یا ببینم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

برای اخلاق تندته به نظرم تو دلت چیزی نیست ولی زبونت تیزه دلت شور میزنه همش استرس ایندرو داری ولی کذش ...

دقیقا همینطوره..اصلا حال عجیبی دارم ی وقت خوابای کسای ک باردار میشن اطرافیانم خبر داز میشم.نمیدونم چیکار کنم بهتر شم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...