2777
2789
عنوان

خواب جن

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 156 پست
من فقط پشت سرم یه چیز مشکی میبینم زود چشمامو تو خواب می‌بندم بعد بیدار میشم هیچوقت کامل ندیدم

دفعه بعد چشمات و نبند بزار ببینی کارش چیه خیلی تکرار کنی عصبی و کینه ای میشه و توی زندگی سنگ میندازه جلوی موفقیت هات 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واااای اینا چیه میگی!!!!

آره گلم من ارتباط دارم با یکی شون البته 

و واقعا می‌خوام بفهمم چی میگه چند باری چند کلمه فارسی بیشتر نگفت بقیش زبان خودش بود 

اون چند کلمه اینا بودن 

تو 

نرو

آب

همین اونم تیکه تیکه 

دیگه نمیتونم بخوابم 😐😐😐

کاریت ندارن گلم مگر اینکه باعث ضرر بشی براشون 

یکی از ضررا اینه که ساعت ۲شب بری حموم خیلی اذیت میشن 

یکیش اینه که اسمشو بیاری 

اسم اربابشون سالیمون هست فکر کنم یا سیلمان 

یه چیزایی تو مایه سلیمان خودمونه ولی اربابشونه 

اونا هم قانون دارن 

الکی به هیچ بشری صدمه نمیزنن مگر اینکه عاشق بشن یا نفرت داشته باشن 

اگر دوست به شن به نفع خود بشره چون واقعا کمک میکنن

کاریت ندارن گلم مگر اینکه باعث ضرر بشی براشون یکی از ضررا اینه که ساعت ۲شب بری حموم خیلی اذیت میشن ی ...

من دو ماهی هست نمازو شروع کردم از وقتی نماز میخونم هی بیشتر خوابشو میبینم . یه سری قول ها به خدا داده بودم که دیگه گناه نکنم باز انجام دادم خیلی ناراحتم 😞

من خواب یه خونه با در آبی میبینم از بچگی که همیشه هم اون خونه به یه شکله و همیشه ترسناک میاد به خوابم به جز یه خوابم که ترسناک نبود این خونه توش

تو بیداری هیچ وقت اون خونه رو ندیدم 

جواب بعضیا رو نمیدم چون اونا در حد من نیستن😏

میخواد باهات حرف بزنه راه دست رسی ندارن من گذاشتم حرف بزنه ولی هیچی نفهمیدم از حرفاش من از بچگی ارتب ...

چه جوری با جن ها ارتباط داری؟ 

کاریت ندارن گلم مگر اینکه باعث ضرر بشی براشون یکی از ضررا اینه که ساعت ۲شب بری حموم خیلی اذیت میشن ی ...

چه جوری؟ بگیم جن ضرری بهشون میرسه؟ 

الان تو اسم اربابشونو نوشتی اینجا ضرری بهشون رسید؟ 

من دو ماهی هست نمازو شروع کردم از وقتی نماز میخونم هی بیشتر خوابشو میبینم . یه سری قول ها به خدا داد ...

پس جنت پاااااکه عزیزم آخه جن من ناپاکه اذان گوش میدم یا نماز می‌خوندم اذیت میکرد و عصبانی بود جنت آهنگ زیاد نزار تو خونه اذیت میشه کم بزار صداشم کم کن اگر مراعاتش بکنی می‌ره سر دوماه 

چه جوری؟ بگیم جن ضرری بهشون میرسه؟ الان تو اسم اربابشونو نوشتی اینجا ضرری بهشون رسید؟

نه کلا اسم جن رو به زبون نیار تو دلت نمی‌فهمه چه خبره آنقدر قدرت ندارن حتی نمیتونه فارسی و بخونه 

چه جوری با جن ها ارتباط داری؟

از وقتی باردار شدم هوامو داشت بچم به دنیا اومد قابل دید بود قبلا نمیتونست به لوازم خونه دست بزنه آنقدر اذیتش کردم پرده رو بالا پایین میداد تلویزیون و خاموش روشن میکرد یه روز تو خونه احساسش کردم شوهرم اومد کل لوازم جمع کردم گفتم من از اینجا میرم شب توی خوابم اومد بالای سرم نزاشت چشمام باز کردم صدای گریه میداد صبح پاشدم منصرف شدم اونم دیگه اذیت نکرد ترسید میرم جن بد برای اینکه بری خون تو تو شیشه می‌کنه بدون اینکه دیوار خش برداره باید بری 

من فقط پشت سرم یه چیز مشکی میبینم زود چشمامو تو خواب می‌بندم بعد بیدار میشم هیچوقت کامل ندیدم

حالا این خوبه

دختر یازده ساله من همش خواب میدید که از چشمای عروسکش خون میاد یا میدید بدون سر راه میرن یا خودشونو حلق آویز کردن

اونارو انداختم دور چون مادرشوهرم داده بود شک کردم

سوره جن هم باز کردم دیگه تموم شد کابوساش