2777
2789

من روزی چندبار میمیرم و زنده میشم

از اینجور زندگی کردن خسته شدم

گاهی میگم آخر اردیبهشت که بشه و خیالم از آموزش شاگردام راحت بشه خودمو بکشم و تموم کنم این کابوس رو برای خودم و خانواده ام

کاش میشد فردا به جای اینکه برم سرکار برم محل کار دوستهام و سوارشون کنم و بریم همون مسیری رو که باهم میرفتیم کلاس کنکور  رو یه بار دیگه باهم بریم

مثل همون روزها باهم بخندیم آبمیوه بخوریم بستنی بخوریم 

کاش بشه اون خاطرات رو تکرار کرد تا یادم بیفتم هنوز زنده ام و  این روزهایی که دارم با این همه استرس میگذرونم زندگیمه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرکنم روحت خسته‌ست. آخر هفته رو یکبار به خودت کامل اختصاص بده، کارهایی که دوست داری رو انجام بده، تو زندگیت ورزش و یوگا رو جز اولویتات بذار. خوابت رو تنظیم کن( من خودم به خاطر فشار کار زیاد فعلا بهم ریخته). سختی واسه همه هست، این کارا رو کن از فشار سختیا کم شه. امیدوارم زودتر خوب شی🤍✨