2777
2789
عنوان

شوهرم خونه بابام اینا همش چ س میزد امشب من با این حیوون چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2335 بازدید | 89 پست
وقتی بار اول تو روشون میخندید و شادی برپا میکنید این میشه دیگه

نه بابا 

ما عقد کرده بودیم 

گ و ز میزد براش اخم میکردم میگفتم خودتو جمع کن 

بعدش جلو خانوادش پیش من میزد باز داداشش گفت مرد گنده خودتو جمع کن اونم میخندید شعور نداره گناه من نیست

💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم من سر از کارش در نمیارم تازگیا فهمیدم خیلی حقه باز و دروغگو زیر بار هم نمیرفت عوضی

یعنی چی آخه؟!از این کارا تو‌خونه پدر خودشم میکنه؟میخواسته اذیت و شرمندت کنه مثلا؟اگه اینحپره پ باز تکرار میکنه دیگه نبرش.خپدت برو.بگو فلان ساعت بیا دنبالم

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

از قدیم گفتن گوز شادی میارهچوس غم

جررررررررررررررررر😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بیشتر ببینید
نه بابا ما عقد کرده بودیم گ و ز میزد براش اخم میکردم میگفتم خودتو جمع کن بعدش جلو خانوادش پیش من میز ...

واییییییییییییی ینی از همون اول گوزو بود؟الانم میگوزه یا فقط میچوسه؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بیشتر ببینید

بهش بگو اگه کنترل باسنت رو نداری بیا برات با سوزن خیاطی بدوزم بتونی کنترلش کنی همه جا راسو بازی درنیاری

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

امپراطور بادها... 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
بیشتر ببینید
برخلاف تمام پست ها من خندم نگرفت چون همدردم باهات ، 7 ساله ...من انقدر حساسم بچه که بودم میخواستم بر ...

خونه میگفتم چرا این کارو کردی همش می‌گفت من نبودم شاید خودت بودی زیر بار نمیرفت خیلی آدم پست و دروغگویی اینو امشب مطمعن شدم 

💗
برخلاف تمام پست ها من خندم نگرفت چون همدردم باهات ، 7 ساله ...من انقدر حساسم بچه که بودم میخواستم بر ...

حالا چی؟؟؟ واقعا شوهرتون به نظرتون هیچ احترامی نمیزارن؟؟ به این مردا رو بدی که وسط خونه دسشویی میکنن بگیرید جرشون بدید آدم بشن 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن