2777
2789

با خودت میگی: به کجا آمده ام ؟؟امدنم بهر چه بود😂🤦🏻‍♀️

باورم نمیشه انقد زود عقد کردم و الان همونی ک تو چت هرشب میگفتم کی میای کنارمه 

ب قول شوهرم خیلی ی دفعه جوگیر شدیم😑

شما شده اوایل ی دفعه تعجب کنید که عه چرا شوهر کردین😑🤦🏻‍♀️ عه ی آقا کنارتون خوابیده😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من انقد عاشقش بودم هیچوقت نگفتم چرا ازدواج کردم وقتی اون اوایل باهاش می‌خوابیدم تا صبح نگاش میکردم🥹😍

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀
بیشتر ببینید
من انقد عاشقش بودم هیچوقت نگفتم چرا ازدواج کردم وقتی اون اوایل باهاش می‌خوابیدم تا صبح نگاش میکردم🥹 ...

منم خیلی عاشقشم

ی جورایی یهویی عقد کردیم و همه چی یهویی شد

بعصی‌شبا میرم تو شوک

ازدواج وجه های دیگه هم داره بالاخره ک گویا من بهش فکر نکرده بودک🔞🤰🏻👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏿🤣🤣🤣

منم خیلی عاشقشمی جورایی یهویی عقد کردیم و همه چی یهویی شدبعصی‌شبا میرم تو شوکازدواج وجه های دیگه هم ...

ای جونم خوشبخت بشید🥰 خیلی وجهه قشنگیه تا می‌تونید از این روزاتون لذت کافی رو ببرین که بچه بیاد دهنتون سرویسه🤦😂😂

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀
بیشتر ببینید
چه حس خوبیییییی🥺😍خوشبخت شین تروخدا دعام کنین مام زودتر بهم برسیم همه چی حل شه🥺❤️

🤣🤣🤣والا اونجوریام ک تعریف میکردن نیست

منم چ ذوقی داشتم برا رسیدن بهش همش دست ب دعا بودم

من با دو تا بچه هنوز فک میکنم خوابم و ی روز بیدار میشم اخه من دختر لوس وناناز بابام بود 🥺الان خودم ...

وایی خیلی سخته 

فکر کن ناز نازی باشی شوهرت بدن بابات واکنشش چیه😂