2777
2789

تاپیک قبلم نوشتم ک چی شده و من سرد سردم 

امشب شوهرم ۲ ملیون بهم داد بعد سر یه آدم غریبه من فقط گفتم این کاری ک ازت خواسته سخته نمیشه گفت تو دیوونه ای ادم یکی مثل تو داشته باشه نیازی ب دشمن نداره سریع ۲ ملیون برگردن بهم 

واقعا من همیشه ماتم میزنم دلم میشکنه پر از غصه میشم میام تو اتاق بعد اون بجای دلداری میاد بلند بلند تووخونه راه میره و متلک بد به من میندازه و من تا صبح باید بار غصه به دوشم بکشم خدایا تمومش کن خواهش میکنم کمکم کن

شوهرت به شدت بچس

من‌ نمیدونم چرا این مردای ایرانی انقدرررر بچه تربیت شدن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت به شدت بچسمن‌ نمیدونم چرا این مردای ایرانی انقدرررر بچه تربیت شدن

دارن مریض میشم از غصه چیکار کنم دارم نابود میشم امشب نیست من هر شب این حال دارم 

تو سوگ مرگ پدرمم مشکل شما رو خوندم قلبم بیشتر درد گرفت😭 بخدا زندگی خیلی کوتاهه چرا انقدر بعضی‌ها قل ...

اخی عزیزم خدا صبر بده بهتون روح پدرتون شاد 

من نابودم افسردگی داره خفم میکنه هر شب هرشب اذیتم میکنه

اخی عزیزم خدا صبر بده بهتون روح پدرتون شاد من نابودم افسردگی داره خفم میکنه هر شب هرشب اذیتم میکنه

ممنونم حال بدت رو درک میکنم.ایشالا خدا شوهرت رو سر عقل بیاره بخدا دو روز دنیا ارزش نداره😢

یاخدا اینا مرد هستن؟ از کجا پیدا میکنین اینارو

تو سطل زباله 

بخدا روزی که اومد خواستگار من هیچکس قبولش نمی‌کرد حتی لباسا خواستگاری از رفیقش قرض کرده بود من بدبخت قبولش کردم ک کاش همون موقع مرده بودم

ببین بحث دو میلیونه یا بحث تنهایی خب پس نمیدادی

همچی عزیزم 

چجوری ندم یکی ۳ بار بهت بگه پولم برگردون تو ادم نیستی دشمنی الهی ک خدا جوابش بده الهی برکت از مالش نبینه