2777
2789

بعد ۵ سال مثلا میخواست بیاد خواستگاری حالا برگشته میگه حق نداری کفش پاشنه بلند بپوشی ارایش غلیظ نباید بکنی کوتاه نپوشی چیزی که تو توجه باشه نپوشی

این ادم زندگیمو جهنم کرده دیگه ۲۲ سالمه میخواد عین ۵۰ ساله ها بگردم و بپوشم 

منم عاشق تیپ زدن و به خودم رسیدنم قیافه و هیکلم خیلی خوبه اون از من پایین تره.... میگم جنبه نداشتی سمت من نمیومدی... میگه من غیرتتت دارم زنم نباید خودشو به پسرای جامعه نشون بده

میخوام بزارم برا همیشه کنار چیکار کنم اخه🤦🏻‍♀️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره

بنظرم بیشتر فک کن دربارش 

اینک بعد از ۵ سال نظرش عوض شده ینی اون موقع براش مهم نبوده الان میخواد زنش مهم شده براش هیچی کار ب این ندارم. 

ولی طرز فکرش عادی نیست 

🙏منتظر یک معجزه ام دعام میکنید🙏

این نشونه غیرتی نیست،نشونه اینه مشکل خودشو داره بیان میکنه

متوجه نشدم چجوری یعنی؟ 

هر کاری میکنم میگه پسرای جامعه لا..شی هستن هوس بازن نگاهت میکنن من بی غیرت نیستم زن من باید فلان باشه به همه چیم گیر میده 

یکی مزاحمم میشه بهش میگم، میگه تو چرا نگاه کردیش که ببینی مزاحمتش رو😐

عزیزم تو میخوای یه رابطه ی خوب و سالم و با ارامش داشته باشی ، به نظرت این ادم میتونه همچین چیزی رو ب ...

درسته...‌ اصلا نمیتونه ارامش بده واقعا هر روز به بهونه های مختلف جنگ اعصاب برام درست میکنه جوری که وقتی تنهام حالم خیییییییییلی بهتره 

۵ سال کاری کرد تمام موهام سفید شد چون سنم پایین بود و خیییییلی وابسته بودم موندم... مدام هم باهام قهر های طولانی مدت کرد تو این ۵ سال 

ولی میخوام دیگه رهاش کنم

درسته...‌ اصلا نمیتونه ارامش بده واقعا هر روز به بهونه های مختلف جنگ اعصاب برام درست میکنه جوری که و ...

خودتو نجات بده زودتر

من فکر کردم تو این ۵ سال خوب بوده یهو عوض شده ، تو باید همون ۵ سال پیش کات میکردی باهاش

در مسیر... 🌱
متوجه نشدم چجوری یعنی؟ هر کاری میکنم میگه پسرای جامعه لا..شی هستن هوس بازن نگاهت میکنن من بی غیرت نی ...

آدم وقتی یه مشکل رو خودش داره سعی می‌کنه اونو نسبت به بقیه تعمیم بده،اینو برادرانه بهت بگم این پسر باهاش هم ازدواج کنی فردا اجازه بیرون رفتن از خونه رو نداری،اینا ادای آدمای غیرتی رو در میارن و گرنه غیرت داشتن به پوشیدن کفش پاشنه بلند یا کوتاه نیست،و چیزای دیگه 

Mathematics teacher

خودتو نجات بده زودترمن فکر کردم تو این ۵ سال خوب بوده یهو عوض شده ، تو باید همون ۵ سال پیش کات میکرد ...

همین تصمیم و دارم

بارها کات کردم باز از یه طریقی وارد زندگیم شد و با قول های الکی که بخدا درست شدم و... دوباره وابستم کرد و اذیتم کرد🤦🏻‍♀️