2777
2789
عنوان

بچه های چهار سالو نیمتون چیا بلدن چ کلاسایی میرن

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 27 پست

پسر من ۴ سالشه رنگا و اشکال هندسی رو کامل یادش دادم این چندروزه عدد و نقاشی دارم یادش میدم 

چندمدت کلاس وخانه بازی هم بردمش اما بدون خودم نمیشینه گریه میکنه امسال میخوام بفرستمش مهد نمیدونم چکار کنم که بدون خودم بشینه، شما بچه هاتون چطور عادت دادید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر من۴سال ونیم

پیش ۱نمیزارمش ولی تابستون یه کلاس میزارم

الانم فقط گاهی خانه بازی میره

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
من پسرم مهد اذیت میکرد فهمیدم بخاطر خوابشهحدودا ۱۰ تا شعر یاد گرفتهاعداد تا۹کاردستی و جلو عقب و خیلی ...

پسر من کلاس موسیقی میره یک سالی هست ک میره و خیلی علاقه داره.زبان تو خونه خ چیزا یادش دادم و میخوام ثبتنامش کنم

اعداد فارسی تا ۱۰۰ و انگلیسی تا ۲۰بلده. حدود ۳۰تاوشعر بلده.نقاشیش خوبه.رنگ امیزیش هم خوبه

کار با قیچی هم بلده اشکال هندسیو بلده و میچینه. دست ورزیش ضعیفه فقط

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید
پسر من ۴ سالشه رنگا و اشکال هندسی رو کامل یادش دادم این چندروزه عدد و نقاشی دارم یادش میدم چندمدت کل ...

کلاس متفرقه ببرش

من دو سالو نیمش بود بردمش کلاس خلاقیت کم کم نشست.الان کلاس موسیقی میره اصلا نمیگ منم باهاش برم

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید
پسر من۴سال ونیمپیش ۱نمیزارمش ولی تابستون یه کلاس میزارمالانم فقط گاهی خانه بازی میره

منم نمیخوام پیش ۱بفرستمش.ولی میترسم سال دیگ از بقیه بچه ها عقب بمونه

البته الان خ چیزا بلده

بیشتر ببینید
کلاس متفرقه ببرشمن دو سالو نیمش بود بردمش کلاس خلاقیت کم کم نشست.الان کلاس موسیقی میره اصلا نمیگ منم ...

بردمش فقط یه روز نشست روز دوم معلمش زنگ زد بیاید دنبالش گریه میکنه بنظرت اگه ببرمش یه کلاسی یه هفته ای خودم پیشش بشینم درست میشه یا بدتره

بردمش فقط یه روز نشست روز دوم معلمش زنگ زد بیاید دنبالش گریه میکنه بنظرت اگه ببرمش یه کلاسی یه هفته ...

کلاس ببرش پشت در بشین بهش بگو من پشت درم کارم داشتی همین جام

پسر منم زبان خ علاقه داره

بیشتر ببینید
کلاس ببرش پشت در بشین بهش بگو من پشت درم کارم داشتی همین جامپسر منم زبان خ علاقه داره

پیشنهاد خوبیه قبلا خودمم بهش گفتم اینبار میبرمت کلاس پشت در منتظرت میمونم قبول کرد ان شاالله که اینجوری بشینه سرکلاسا

پیشنهاد خوبیه قبلا خودمم بهش گفتم اینبار میبرمت کلاس پشت در منتظرت میمونم قبول کرد ان شاالله که اینج ...

میشینه. دیگ بزرگ شده همین جوری ادامه بدی کم کم عادت میکنه

بیشتر ببینید
منم نمیخوام پیش ۱بفرستمش.ولی میترسم سال دیگ از بقیه بچه ها عقب بمونهالبته الان خ چیزا بلده

عقب نمیفته من کتابای پیش دبستانی را دیدم تقریبا ۸۰درصدش را پسر من بلده

چرا زود بفرستیم یکسال هم ساله چرا از خودت دورش کنی بعد از اون ۱۲سال باید بره

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.