2777
2789
عنوان

خدایا یا منو بکش یا این نی نی سایتی هارو😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7193 بازدید | 68 پست

تو همونی نیستی که میگفتی بی نهایت زیبام دختر عمم از من کمتره و اینا؟

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بیشتر ببینید

حرص نخور نامزد تیلیاردرت ازریخت بیفتی ولت میکنه😂😂

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بمیرم جای همتون

دور از جونت

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بیشتر ببینید

کمتر عقدده گشایی کن خانوم جذاب آخه کسی که اینقدر پولدار فوق العاده خوشگل چرا باید بیاد بین ما معمولی ها وزشت ها برو لواشکت وبخور جوجه وتاپیک بعدی وفکر کن وبزن

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

من بمیرم جای همتون

خدانکنه عزیزم

تاکه رهبر کشور ما سید علیست😍🥹...کار دشمن زر زدن الکیست😎🥹🤌🚶...ایزی ایزی تامام تامام😎🤌💪❌️❌️آقایون تو تاپیک های من نظر ندن پست هامم ریپ‌نزنن❌️❌️❌️

تو همونی نیستی که میگفتی بی نهایت زیبام دختر عمم از من کمتره و اینا؟

آره همه تاپیکاش عجیب غریبه مثل خودش

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤