2777
2789

من بچم ۷ سالشه شبها میترسه خواب بد میبینه نمیتونه تنها بخوابه. اتاق خوابمون بزرگه. یعنی تخت هست و فرش ۶ متری کنارش پهن کردم. به شوهرم میگم هممون اینجا بخوابیم. شوهرم میگه من اصلا توی اتاق خواب نمیخام هرشب رختخوابش توی سالن پهن میکنه میگه باید اینجا پیش من بخوابی. من اصلا توی سالن خوابم نمیبره. دیشب پاشد پارچ آب آورد که روی من بریزه اما من رو رختخوابش رفتم نریخت. همون پارچ گرفتم درحد یه قطره بخدا رو صورتش ریختم. پاشد با مشت و لگد انقدر دستمو زد دستم دیشب تاحالا نمیتونم تکون بدم از درد. کبود شده. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از کدوم دیوونه خونه آوردیش؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بیشتر ببینید

بسپارش به خدا، خدا خودش میدونه باهاش چه کنه

ولی شما همچنان با تمام این کتک ها، عاشقش باشید و به بچه و همسرتون عشق بورزید، مطمعن باشید خداوند با صبوری شما خیر و برکت و رزق و روزی برای شما میفرستد و خواهید دید که بعدا چه معجزاتی در زندگیتان رخ خواهد داد، ای بنده دوست داشتنی خدا

خدا عاشق بنده هاشه، نگران نباش اون حواسش هست 

خودش میخواسته پارچ آب بریزه روت،ب چ علت؟؟؟؟؟؟برا ی کوچولو آب،کولی بازی درآورده و دعوا درست کردهاگ می ...

آره قبلا هم ریخته رو سرم دوبار. کاش فقط همین بود. هرروز داد و بیداد میکنه سر همین چیزا. انقدر دستم درد میکنه. دستبندم له له شده