2777
2789

چندتا پست پشت سر هم همش درباره برادر بود یکم دلم شکست .یکی بود میخوند می‌بردم دلیل بردم تو بودی .یکی دیگه ذات برادر. یا اولی ک  یکم بغض کردم .درباره این بودش ک گفتش  سال ۴۰۴ دوس داری دوست داری کیو توی لباس دامادی ببینی گف داداشم .بعدی  ب یکی دیگه گف پشتت ب کی گرمه گف داداشم .

دلم شکست 

یارم تویی ب عالم ،یار دگر ندارم ،تا در تنم بود جان ، دل از تو برندارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینجوری دلی نمیمونه که 

چون یکی داداش نداره یکی خواهر نداره یکی مادر نداره یکی پدر نداره یکی کلا بچه نداره و کلی چیزای دیگه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بیشتر ببینید
اینجوری دلی نمیمونه که چون یکی داداش نداره یکی خواهر نداره یکی مادر نداره یکی پدر نداره یکی کلا بچه ...

درسته .داداشم فک نکنم خیلی آش دهن سوزی باشه ب محض اینکه زن بگیره دیگه میره پی زندگیش 

یارم تویی ب عالم ،یار دگر ندارم ،تا در تنم بود جان ، دل از تو برندارم 

درسته .داداشم فک نکنم خیلی آش دهن سوزی باشه ب محض اینکه زن بگیره دیگه میره پی زندگیش

دقیقا 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بیشتر ببینید