2777
2789
عنوان

خوابای ترسناک و عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 100 پست
هستی دیگ کیوت🥰

نه خدایی نیستم هم پیرمردم دیگه هم یه جورایی زموخت و خشن

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش عزرائیل ندیدی ک😂😂

اها راست میگی پس

صدق الله العی العظیم

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره
عزیزم، خواب‌های عجیب و ترسناک می‌تونن خیلی تاثیرگذار باشن. این‌جور خواب‌ها بیشتر به دلیل استرس، اضطر ...

ترسناک نیستن عزیزم اینکه دقیقا همون چیزی میشه که دیدم ترسناکش میکنه 🥲

چرا فکر میکنی پیرمردی چند سالته

31دیگه کم کم 32

بازگشت همه بسوی اوست🤣

هوالباقی

چرا اینطوریم ما من قبلا اینطوری نبودم میترسم از خودم🥲

نمیدونم واقعااا ی حس کوفتی دارم ب هرچی ک فکر میکنم همون اتفاق میوفته 

و پایان داستان نوشت ؛ صبر تمام ماجرا بود 💝💖🌸✨️