2777
2789
عنوان

یعنی همه حس شیشمی ها خوابیدیننننننن اقااا بیاین دیکههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 172 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهاربله میارین

میشه بگی امید دوستم داره یا هوسه؟چه فکری راجع بهم داره

برام مهمه لطفا

کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍

بسین درست رو بخون عزیزمقطعا میتونی موفق باشیزندگیت رو هیچ وقت دست شانس و اقبال ندهتلاش کن براش

یاد بهرام افشاری افتادم که میگه شانس مال اونیه که تا اخرین لحظه تلاش میکنه 

آره دوست داره

مرسی عزیزم از مشخصاتش میگی؟

کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍

بهاربله میارین

حس پارتنرم بهم چیه

امیدوارم جوری رشد کنی که خدا از جیبت برای کمک به مردم و از دستت برای گرفتن دست بقیه استفاده کنه✨بخشنده باشید، اما نگذارید از شما سوء استفاده شود. عشق بورزید اما اجازه ندهید با قلبتان بدرفتاری شود. اعتماد کنید، اما ساده لوح و زود باور نباشید. خلاصه بگویم، بیاموزید که بین عقل و احساسات خود تعادل ایجاد کنید🪽باورم اینه عشق اصلاً شبیه به اون سکانس رمانتیک و عاشقانه فیلم ها و داستان ها نیست، عشق واقعی در واقع همان خیال راحتی است که شما در کنار یک آدم امن احساس میکنید🩵

بیشتر ببینید