2777
2789
عنوان

مردی که باید دورش بگردی اما من نمی‌گردم ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 9997 بازدید | 255 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم اینجوریم 

ببین اینجور مرد به شخصیتشون اجازه نمیدن با یه خانوم یه هیچ دفاع نداره دعوا کنه 

چرا اگه صدا یا به دعوا بکشه دیگه تموم خون به پا میشه

شوهر شما خشمشو کنترل میکنه تا شما که از ته قلب دوست داره اسیب نزنه

نمیتونه ببین شما ناراحت هستید 

خخخخ فکر میکردم فقط شوهر من اینجوریه 

حرص میده آدمو با خونسردیش میگم بابا توهم یکم دعوا کن 😂😂😂

خودشو میزنه به مظلومیت 

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

به نظرم نقطه ضعف داده دستت تو فهمیدی که داد می‌زنی اون سکوت می‌کنه و تو داری از این قضیه سوء استفاده ...

اون بعضی وقتا کارایی می‌کنه که من داد بکشم خودشو ریلکس می‌کنه  زیرپوستی اذیتم میکنه

منم اینجوریم ببین اینجور مرد به شخصیتشون اجازه نمیدن با یه خانوم یه هیچ دفاع نداره دعوا کنه چرا اگه ...

ولی زیرپوستی اذیتم می‌کنه بارها گفتم خط قرمز هام رو رعایت نمیکنه و میبینه من عصبی میشم میگه مگه چیشده 

ولی زیرپوستی اذیتم می‌کنه بارها گفتم خط قرمز هام رو رعایت نمیکنه و میبینه من عصبی میشم میگه مگه چیشد ...

شوخی میکنه بابام . شما خیلی دیگه سفت هستید زن شوهرید 

خانوم منم چند باری باهاش شوخی کردم دیدم دیگه یه جوری برخورد کردش که من اصلا و اصلا باهاش شوخی نمیکنم 

ایشون از هر نظری به بلوغ رسیدن بلوغ فکری عاطفی عقلی وغیره ولی در صورت تداوم این رفتارها به مرور زمان سرد میشه بی تعارف و از چشمش میوفتی

✅✅✅✅✅

حس میکنم با سکوتش داره یه نگاه عاقل اندر سفیه به شما میندازه، شاید به خودت بیای که نمیای

برو کلاس کنترل خشم. قبل از اینکه ازت قطع امید کنه

عزیزم اون با خدا عهد بسته یه زن بداخلاق رو تحمل کنه قدر شوهرت رو بدون این اخلاقا تندتم کنترل کن کلاس هایه زوج درمانی و کنترل خشم شرکت کن خدایی نکرده مثل خاله من نشی یه شوهر دسته گل داشت که چقدر خاله من سر هیچ و پوچ همش بهش بی احترامی میکرد و جیغ جیغ میکرد داخل سرش کاریی کرد که شوهر بدبختش رفت معتاد شد و دست بزن پیدا کرد آخرم خاله م گفت دیگه معتاد شده به درد نمیخوره امنیت جانی ندارم رفت طلاق گرفت آره عزیزم قدر شوهرت رو بدون صبرش حدی داره بلخره یه روزی سر ریز میشه

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲

خودتو کنترل کن

نذار یدفعه ای کار یک‌سره بشه و جوری قاتی کنه ک قابل جبران نباشه

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏

بیشتر ببینید
استارتر تو یه شوهری عین شوهر من میخوای که جرات نکنی حرف بزنی باهاش

بابا هنوز شوهرش نشده. اصلا ازدواج نکردن هنوز. .. کاربرا هم این همه حرص داد

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بیشتر ببینید