2777
2789
عنوان

تا چند سال فاصله گذاشتن بین بجه ها خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 35 پست
اولی دختره دومی پسره آره من سنم کم بود عاشقه بچه داری بودم مثل بازی میموند الان بچه مردمم گریه می‌کن ...

میگم تورو جون عزیزت چیکار کنم دومی پسر شه تو کار خاصی کردی

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
میگم تورو جون عزیزت چیکار کنم دومی پسر شه تو کار خاصی کردی

فدات فقط گرمی قبل اقدام خیلی بخور موقع بارداری هم زیاد بخور 

بعد فعلا تا یک هفته رابطه نزدیکی نکن بزار هم تو هم شوهرت شهوتتون پر شه توی اون یه هفته به شوهرتم گرمی زیاد بده درصد پسر دار شدنش می‌ره بالا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فدات فقط گرمی قبل اقدام خیلی بخور موقع بارداری هم زیاد بخور بعد فعلا تا یک هفته رابطه نزدیکی نکن بزا ...

این شوهرم مشروب میخوره الکل تاثیر بدی داره بنظرت باید یک سال ترک کنه یا بیشتر 

تو چیا خوردی 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
این شوهرم مشروب میخوره الکل تاثیر بدی داره بنظرت باید یک سال ترک کنه یا بیشتر تو چیا خوردی

من فقط عاشق فلفلم گلم ❤️ 

نه مشروب تاثیر بدی نداره گلم نمیتونه هم تر کنه فقط می‌تونه ازت مخفی کنه و مخفی کاری رو خوب یاد میگیره 

یادمه قبل بارداری با همه غذا ها فلفل می‌خوردم تو کل غذا هام فلفل تند میریختم و سیر 

جاریم گفتم گفت اعتقاد ندارم هرچی خدا بخواده به ژنتیک ربط داره 

الان سه تا دختر داره یکی چهارمی یک سال قبل اقدام میگه شروع میکنم گرمی خوردن خرما ‌و گردو و فلفلو .....

من فقط عاشق فلفلم گلم ❤️ نه مشروب تاثیر بدی نداره گلم نمیتونه هم تر کنه فقط می‌تونه ازت مخفی کنه و م ...

پس باید منم همین کارا رو بکنم واقعا مرسی که برام وقت گذاشتی خدا بچه هاتو برات نگه داره گلم ان شالله پیشرفتشون رو ببینی💙💙💙💙💙

پس باید منم همین کارا رو بکنم واقعا مرسی که برام وقت گذاشتی خدا بچه هاتو برات نگه داره گلم ان شالله ...

فدات شم عزیزم خواهش میکنم گلم کاری نکردم 

خدا خانواده تورم برات نگه داره عزیزم انشالله در کنار هم هزار سال خوشبخت زندگی کنین