2777
2789
عنوان

از دیشب رو مبل پای گوشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 33 پست
من فازی ام عزیزممثلا یه ماه نمیام، یه ده روز بکوب اینجامباز یه ماه تو ترکم و..... 😂

خخخ اره من که  همش تاپیکای مربوط  ب بارداری و بی بی چک و میبینم  دیوونهشدم

اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ اره من که همش تاپیکای مربوط ب بارداری و بی بی چک و میبینم دیوونهشدم

امیدوارم مشکلت حل شه🥺💙

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
بیشتر ببینید
الانم میترسم بخابم بچه ها خواب میمونن برا مدرسه 😂

ابلفضضضضضضل بچه مدرسه ای هم داری آنقدر خودت رو تباه می‌کنی پای گوشی ؟?؟؟؟؟؟؟؟

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
به نظرم تنظیم کن همون شب بخوابیبا بچه ها و درگیری مدرسه شون اذیتی فقط

اره  باید یه  فکر اساسی بکنم  دیوونه  شدم همه فکرم  سایتای بارداری  شده  

اللهم عجل لولیک الفرج

منم قبلا چنددفعه اینکارو‌انجام دادم خیلی بده ،مغز ادم به شدت خسته میشه و‌آسیب میبینه،خواب شب واسه بدن خیلی ضروریه،خواب شب که نباشه همه اعضای بدن ضعیف میشن ،من دیگه اینکارو‌نکردم اسی تو‌ هم یه قراری با خودت بزار مثلا ساعت ۱۲ شب به بعد دیگه نت گوشیتو‌ کلا قطع کن و‌دیگه وصل نکن ،برو‌پیش شوهرت بخواب و‌گوشی رو با خودت تو‌تخت خواب نبر که‌وسوسه نشی بری تو‌گوشی

واسه خودت میگم‌چون‌‌یه مدت که‌بگذره تاثیر بدشو‌میبنی