2777
2789
عنوان

کیا رفلاکس بچشون بدون دارو خوب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 33 پست
دختر من رفلاکس داشت دکتر گفت شیر خشک مخصوص زفلاکس بده و شیر خودتو نده حتما ببر فوق تخصص اطفال

همین امروز بردمش فوق تخصص گوارش 

تاکید زیاد کرد که به هیچ عنوان شیر خودمو قطع نکنم

گفت به هیییچ عنوان اینحرف درست نیست ک شیر مادر قطع کنی درست میشت

اخه بچت گناه داشته چرا شیرتو قط کردی

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همین امروز بردمش فوق تخصص گوارش تاکید زیاد کرد که به هیچ عنوان شیر خودمو قطع نکنمگفت به هیییچ عنوان ...

ب لاکتوز حساسیت داشت .شاید بچه شما حساسیت نداشته باشه الانم ک سه سالشه شیر بدون لاکتوز میخوره . البته خودمم حساسیت ب لاکتوز رو دارم و ارثی هست 

.

ب لاکتوز حساسیت داشت .شاید بچه شما حساسیت نداشته باشه الانم ک سه سالشه شیر بدون لاکتوز میخوره . البت ...

اها پس بخاطر همین بوده در اصل

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 
بیشتر ببینید