2777
2789

اخر شب وقتی که خوابه میارنش😄 امروز ساعت پنج اومدن بردنش منم کافه رفتم و بعدش حسابی استراحت کردم 🙆‍♀️🫠

خدایی که همیشه صدامو شنید🫀🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نعمته همچین پدر مادری..

تازگی اینطوری شدن وگرنه خیلی بد و‌بدون درک بودن ی مدت باهاشون قطع ارتباط بودم الان ی هفته ست خودشونم اعتراف میکنن که پسرم واقعا فوضوله نسبت به بچه های دیگه و‌ادمو خسته میکنه

پسر من جز پیش ما پیش هیچکس نمی موند با اینکه چند ساله هرروز خونه مامانمم میرم😂

نه خداروشکر پسر من ۶ماهشه حتی یک شب بغل من یعنی توی رختخواب من نخوابیده

تا پنج ماهگی که توی گهواره ش بود ازون به بعد روی تخت تو اتاق خودش 

خیلی بچه خوش‌گزرون و فوضولیه تو خونه خودشم دیوونه میشه

برای بیرون و اهنگ و ماشین دور دور و مهمونی هلااااااکه واقعا عجیبه. من تعجب میکنم چرا اینجوریه

باز خوبه ب خودشون اومدن

اره تاپیک‌قبلم بخون خیلی بی درک و بی ملاحظه بودن خیلی اذیت شدم تواین چند ماه الان خودشون دیگه خودکار هررروز میان دنبالش

نه خداروشکر پسر من ۶ماهشه حتی یک شب بغل من یعنی توی رختخواب من نخوابیدهتا پنج ماهگی که توی گهواره ش ...

عع نه پسر من همیشه پیش ما بود تا ۶ سالگی اصلا اذیت نداشت خیلی اروم بود اکثرا می خوابید فضولی و شیطونی نداشت وای از مدرسه که انگار چشم و گوش بچه هارو باز میکنه😂

عع نه پسر من همیشه پیش ما بود تا ۶ سالگی اصلا اذیت نداشت خیلی اروم بود اکثرا می خوابید فضولی و شیطون ...

من بچه کوچیک که بود میترسیدم کنارم بزارمش خدایی نکرده دستی پایی چیزی بخوره بهش خیلی شیک نصف شب شیرشو میدادم اروغشو میگرفتم میزاشتم تو گهواره 

الان راس پنج ماه و خورده ای که خواب شبش بیشتر شد رو تختش تو اتاقش تنها 🤦‍♀️هم اون راضیه هم من و‌شوهرم😂🫠

نه اصلا من نگران نبودم ولی خب خوبه مستقل باشه از الان

اخلاقاش فرق داره با بچه های دیگه

بچه های دیگه میچسبن ب مامانشون تو جمع بچع من دوس داره فوضولی کنه با همه ارتباط بگیره هرجا میبرمش حتی مرکز بهداشت نگاه میکنه گوش میکنه لبخند. میزنه تو صورت ملت😂😂😂😂ندیده بودم چنین بچه ای اوایل بهم برمیخورد میتداختمش پیش کسی و‌میرفتم میگفتم اون شکمش سیر باشه اصلا دلش برا من تنگ نمیشه بعد ذیدم قهر میکرد باهام یا عصبی شده بود دیگه فهمیدم این همه رو باهم میخواد از بس که فوضوله

اخلاقاش فرق داره با بچه های دیگهبچه های دیگه میچسبن ب مامانشون تو جمع بچع من دوس داره فوضولی کنه با ...

اخی خدا حفظش کنه حالا پسر من اصلا نه شیطون بود نه فضول بود یه گوشه می نشست کاری به چیزی نداشت خیلی خوب بود اصلا اذیت نداشت😄

اخی خدا حفظش کنه حالا پسر من اصلا نه شیطون بود نه فضول بود یه گوشه می نشست کاری به چیزی نداشت خیلی خ ...

البته الان مامانم بچه رو اورد گف از سرشب تعصب کرده بوده هیچی نخورده اوردش ولی خوابع🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️سرشبم من خواب افتاده بودم دیگه نیاورده بودنش

البته الان مامانم بچه رو اورد گف از سرشب تعصب کرده بوده هیچی نخورده اوردش ولی خوابع🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️سر ...

اخی الهی داداش زن عموم یه دو قلو داره یکی شون چون مامانش نبود غذا نمیخورد اون یکی از خوشحالی نمی دونست چیکار کنه هر بچه ای خصوصیات خودش رو داره😁

اخی الهی داداش زن عموم یه دو قلو داره یکی شون چون مامانش نبود غذا نمیخورد اون یکی از خوشحالی نمی دون ...

اینم دوسه ساعت بگزره میزنه ب دیوونگی بمیرم براش الان خوابه اوردنش