2777
2789
عنوان

سمبوسه برای بچه ها چطوری خوشمزه تر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 26 پست

میتونی داخل نون رو با  این مایع پر کنی : پیاز نگینی شده تفت بده، گوست چرخ کرده رو اضافه کن و تفت بده، بهش ادویه بزن، فلفل دلمه ای و قارچ هم اضافه کن ، یکمم میتونی رب بزنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز داغ رنده شده گوشت چرخ کرده و قارچ خرد شده روسرخ کن ذرت اضافه کن  پودر پاپریکا آویشن و‌پودر سیر بزن در آخر هم رب معرکه میشه  موقع پیچیدن هم پنیر پیتزا بزن 

البته اکه بخوای تعداد زیاد درست کنی میتونی از سینه مرغ ریش شده همراه سیبزمین نگینی سرخ شده و قارچ سرخ شده بزنی 

سیبزمین رو‌اکثر بچه ها دوست ندارن 

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

من دیشب واسه بچهام درست کردم دوست داشتن 

پیاز سرخ کردم سیب زمینی که قبلش جوشانده بودم زدم یه دونه گوجه زردچوبه و فلفل یکم هم رب زدم پنیر پیتزا هم زدم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓
من بجز سیب زمینی بهش پنیر پیتزا میزنم برادرزاده هام میمیرن واسش

یعنی وقتی سیب زمینی رو له میکنی همینطوری پنیرپیتزا رو میریزی رو سیب زمینی و مخلوط میکنی؟ 

بعد بنظرت امشب سمبوسه ها رو بپیچم و فردا صبح فقط سرخشون کنم؟

گوشت چرخ شده یا مرغ همراه پنیر پیتزا و فلفل دلمه ای و اگه هم دوست داشت ذرت

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

یعنی وقتی سیب زمینی رو له میکنی همینطوری پنیرپیتزا رو میریزی رو سیب زمینی و مخلوط میکنی؟ بعد بنظرت ا ...

نه دیگه مخلوظ نمیکنم سیب زمینی رو میزارم توی سمبوسه یکم روش پنیر میریزم 

نمیدونم تا حالا اینکارو نکردم

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

پنیر و همینطوری میریزد تو سیب زمینی له شده؟

همه مواد رو داخل نون گذاشتم بعد رو سیب زمینی پنیر ریختم بعد پیچیدم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓
پنیر و همینطوری میریزد تو سیب زمینی له شده؟

من شب سرخ کردم یکمش موند گذاشتم تو کیسه فریزر تو یخچال

صبح بهتر شده بود،نرمتر شده بود