2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا انقدر مرتب ان😭

193 بازدید | 9 پست

تمیزی ظاهریم ۱۰ از ۱۰ ها

بوی خوب 

لباس تمیز 

شلوار ها همه خط اتو دار

ولی اتاقم شبیه مناطق حاشیه افریقاست

کمد لباس و کشو‌هات نا مرتب

کف اتاق لباس

کنسول کرم پودری  و پر لوازم ارایشی 

بعد تمیزم میکنم عمرش یک هفته است

کمکی نمیتونید بهم بکنید

ﻋﺮﺏ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺮﺍ ﺩﺷﻤﻦ ﺍﺳت کج ﺍﻧﺪﯾﺶ ﻭ ﺑﺪ ﺧﻮﯼ ﻭ ﺍﻫﺮﯾﻤﻦ ﺍستﭼﻮ ﺑﺨﺖ ﻋﺮﺏ ﺑﺮ ﻋﺠﻢ ﭼﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖﻫﻤﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﺗﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖ. ((کلام فردوسی)) 🪴ورزش کنید🏋🏻‍♀️

خوب هفته ایی یکبار تمیز کن............بقیه مرتبها هم همینن..............تند تند تمیز میکنن

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راهش اینه که از همون اول نزاری کثیف بشه

اگرم شد همون لحظه تمیزش کنی

که چندتا چیز جمع نشه باهم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
خوب هفته ایی یکبار تمیز کن............بقیه مرتبها هم همینن..............تند تند تمیز میکنن

من وقتشو ندارم

ﻋﺮﺏ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺮﺍ ﺩﺷﻤﻦ ﺍﺳت کج ﺍﻧﺪﯾﺶ ﻭ ﺑﺪ ﺧﻮﯼ ﻭ ﺍﻫﺮﯾﻤﻦ ﺍستﭼﻮ ﺑﺨﺖ ﻋﺮﺏ ﺑﺮ ﻋﺠﻢ ﭼﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖﻫﻤﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﺗﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖ. ((کلام فردوسی)) 🪴ورزش کنید🏋🏻‍♀️

من وقتشو ندارم

مرتب کردن و دستمال کشیدن میز توالت زیر 5 دقیقه زمان میبره

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

راهش اینه که از همون اول نزاری کثیف بشهاگرم شد همون لحظه تمیزش کنیکه چندتا چیز جمع نشه باهم

من میزارم جمع شه

یهو میبینم ۱۰ ساعت دارم تمیزکاری میکنم

دوباره هفته بعد : اوضاع همونه

مرتب کردن و دستمال کشیدن میز توالت زیر 5 دقیقه زمان میبره

نه منظورم اینه که قشنگ تی بکشی

گرد‌گیری کنی

تمیزی از اعمااااق

کشو همه لباس ها تا شده

نه منظورم اینه که قشنگ تی بکشیگرد‌گیری کنیتمیزی از اعمااااقکشو همه لباس ها تا شده

خوب اونم تو هفته نمیتونی یکساعت وقت پیدا کنی برا این کارا؟؟؟؟؟؟؟؟