2777
2789

اوردن بچه دوم و سوم به هیچ عنوان شمارا شادتر نخواهد کرد .. 

نتیجه تحقیقات ثابت کرده هر وقت دارید به فرزند اوری فکر میکنید به طور کامل دارید روی تفکر منطقیتون خط میکشید 

داشتن خواهر یا برادر برای فرزند نعمت بزرگیه ولی خانواده های تک فرزند رضایط بیشتری را نسبت به بقیه دارند ..

چون فرزندان تک فرزند دچار تبعیض عاطفی و در رفاه کامل بزرگ میشنوند .. 

🩰🌞🐰دارای یک حاجت کوچیک دعا کن:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تحقیقاتی که این رو انجام داده کجا بوده کی گفته منبع کجاست؟ 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید

نه این چه حرفیه حالا خواهر من تک فرزند نیست ولی خب الان من که بیشتر از پنج ساله ازدواج کردم داداشم یک سال الان خواهرم چهارده سالشه و خیلی تنهاست و همش غرغر می‌کنه 

شیرین‌تریـن‌لذت‌دنیا‌چیه؟ + تماشاۍکرب‌وبلاۍحسیـن !((:️ 

قبول ندارم

هیچی اندازه بازی کزدن بچه هام بهم لذت نمیده و من رو شاد نمیکنه

وقتی میبینم چقدر هم رو دوست دارن و نگران هم هستن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
دانشگاه روانشناسی اکادمیک هلند

منبع رو بزار 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید

من ک باردارم بچه دوم. دخترم ک خیلییی خوشحاله خودم وهمسرمم همینطور . هرچی هست بین خاهروبرادر تقسیم میشه بالاخره تا وقتی زنده هستیم کمکشون میکنیم برای زندگی. حالا چرا بزارم بعد من و شوهرم دخترم تنها تواین دنیا زندگی کنه؟

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40