2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس قشنگه ولی مناسب این استایل بدنی نیست

به ایشون کت و شلوار بیشتر میاد

حقیقتش اینه... نمیخوام مهربون باشم چون روزگار با من مهربون نبود... خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐کاش گوگل پلی یه طوری بود که میشد واسه بعضی ها شخصیت دانلود کرد😮‍💨واسه بعضی ها ادب 🤫واسه بعضی ها هم شعور 🌝 بعضیا تنظیمات کارخونشون خرابه ، یه سری صفات انسانی رو ندارن باید از گوگل پلی روشون نصب کنیم تا ادم بالغی شن!

بیشتر ببینید

لاغر کنه.گن ببنده..موهاش را سشوار ولخت کنه بریزه پایین.استینشم کلا درست کنه..یه تل مروارید ظریف هم بذاره

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد