2777
2789
عنوان

بیاین براتون یک چیزی بگم

82 بازدید | 10 پست

خواهشا اونی که اعتقاد نداره نیاد تو تاپیک من 

من خودم به مهره مار و خر مهره اعتقاد نداشتم میگفتم نه از یک مهره ساده چه کاری بر میاد تا اینکه شنیده بودم اگه خرمهره اصل باشه موکل دار کنن بنام طرف خیلی جاها به کارش میاد همه خیلی ها جذبش میشن خیلی جاها هم حرفشو  قبول میکنن دختر عمو من یک ماه پیش از پاکستان براش گیر آورده بودن داده بود دست نمیدونم یک شخصی که بنام بزنه بعد الان تازگیا که باهاش حرف میزنه میگه آره من قبلا نه اینکه کسی سراغم نیاد چرا میاد ولی نه به این شدت که طرف واقعا عاشقم بشه میگه الان محاله جایی برم این اتفاق نیفته یا مثلا اگه درخواستی از کسی داشته باشم تا ۹۰ درصد اوکی میدن بعد من اصلا باورم نمیشد اینا میگفت اره به شانسم خورد و دیگه ۱۰ میلیون این مهره من خریدمو  اینا... در کل میخوام بگم کسیو تا حالا شماها هم دیدین که اینطوری باشه خواهشا تبلیغی چیزی هم زیر تاپیکم نزارید که گزارش میزنم من فقط میخوام بپرسم از کسی که دیده اونم یا نه 

داییم میگه زنم جادو می‌کنه با مهره مار 

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه زندایی خطرناکی داری پس😂😂

😂

ولی فکر کنم زمان دار هست

چون دیگه زندگیشون گل و بلبل نیست 

داییم می‌گفت اذیتش نکنید سر من درمیاره😂

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

بیشتر ببینید