2777
2789

سلام دوستان

بعد از مصرف اورژانسی تا حالا شده خونریزی پریود بعدیتون کمتر از قبل باشه؟ 

هفت روز طول کشید ولی خونریزی کمتر از حد معمول بود

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره طبیعیه

خدا خیرت بده عقدم از ترس بارداری تا الان بخدا نه عید داشتم نه الان روزگار خوش دارم دائم تو استرسم

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️

خدا خیرت بده عقدم از ترس بارداری تا الان بخدا نه عید داشتم نه الان روزگار خوش دارم دائم تو استرسم

فقط اصلا تو مصرفش زیاده روی نکن بشدت ضرر داره

اون قرصم عوارضش اینه که معمولا خونریزی کمتر از حالت عادی میشه

فقط اصلا تو مصرفش زیاده روی نکن بشدت ضرر داره اون قرصم عوارضش اینه که معمولا خونریزی کمتر از حالت عا ...

دومین بارم بود خوردم به فاصله ی یک سال انقدر هم عصبیم کرده که سریع از کوره در میرم یا گریه میکنم

تو این مدت هم ۵ کیلو کم‌کردم… شوهرمم دائم میگه عصبیی عصبییی بخدا درک نمیکنه😔 همش ارزوی مرگ میکنم

دومین بارم بود خوردم به فاصله ی یک سال انقدر هم عصبیم کرده که سریع از کوره در میرم یا گریه میکنمتو ا ...

بهش توضیح بده این قرص ها بشدت روان ادمو نابود میکنه و بدن ادمم بهم میریزه

حتما با همسرت صحبت کن با ارامش بهش توضیح بده 

بهش توضیح بده این قرص ها بشدت روان ادمو نابود میکنه و بدن ادمم بهم میریزهحتما با همسرت صحبت کن با ار ...

فدات شم خودش پزشکه… ولی میگه حد عصبانی شدن تو از مصرف یه قرص فراتر رفته بخدا استرس بدی رومه من اصلا بچه نمیخوام عقد بودنم مهم نیست کلا بچه نمیخوام میترسم

فدات شم خودش پزشکه… ولی میگه حد عصبانی شدن تو از مصرف یه قرص فراتر رفته بخدا استرس بدی رومه من اصلا ...

اصلا استرس نداشته باش خدا رو شکر ایشون پزشکن پس بلدن چطوری پیشگیری کنن هرچقدر بخودت استرس بدی اعصابت بهم میریزه و زندگیت تلخ میشه

دوران نامزدی همه این استرسو داشتیم 

اصلا استرس نداشته باش خدا رو شکر ایشون پزشکن پس بلدن چطوری پیشگیری کنن هرچقدر بخودت استرس بدی اعصابت ...

من که خسته شدم استرس زیادی کلا رومه شرایط سختیه 

ممنونم ازت عزیزم صحبتات دلمو اروم کرد❤️❤️❤️