2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

**طلاق همیشه سخت و تلخه،** اما گاهی بهترین راهه اگه زندگی واقعاً به بن‌بست رسیده.  

وقتی محیط خونه پر از دعوا، بی‌احترامی یا ناامنی باشه، طلاق برای آرامش کودک و مادر بهتره.  

اما اگه فقط از روی احساس یا فشار بیرونی باشه، بهتره دوباره فکر کنی.  

در هر صورت، استقلال مالی و روحی بعد از طلاق خیلی مهمه.

-برای ازدواج هیچ وقت عجله نکن! 

هر کسی شرایطش متفاوته. باید اول خودت رو پیدا کنی، زخم‌ها رو التیام بدی و رو پای خودت وایسی.

- **حداقل تا یک سال** خیلی‌ها توصیه می‌کنن حداقل ۶ ماه تا یک سال به خودت فرصت بده تا آروم بشی و با شرایط جدید کنار بیای.

- **به فکر بچه‌ات باش:**  

دختر کوچولوت وابسته بهته و باید براش وقت بذاری تا حس امنیت کنه.  

ازدواج شتاب‌زده ممکنه براش استرس‌زا باشه.

با وجود بچه، تو خونه پدر و بدون استقلال مالی

- **سخت‌ترین بخش کار نداشتن استقلال مالیه.**  

سعی کن حتی با کار کوچک، درآمدی برای خودت داشته باشی.  

- **قوانین خونه پدری (مثل ممنوعیت بیرون رفتن)**  

باعث میشه حس خفگی بگیری و روحیت خراب بشه. اگه میشه کم‌کم دنبال راهکاری برای استقلال باش، حتی اگه شده با یادگیری یه هنری، مهارتی یا کار آنلاین.

- **وابستگی شدید دختر به مادری که تو خونه پدر و مادر زندگی میکنه:**  

بچه‌ها به شدت شرایط روحی مادر رو دریافت میکنن. آرامشت برای اون مهم‌تر از هر چیزیه.

خلاصه که - طلاق اگه ناگزیره، خوبه؛ اما با آمادگی روحی و مالی.

- ازدواج بعد از طلاق رو تا وقتی خودت رو پیدا نکردی و دخترت آماده نشده، عقب بنداز.

- سعی کن دنبال استقلال مالی باشی. این تنها راه نجات و آزادیته.

- شرایط خونه پدری موقتیه؛ با امید و تلاش برنامه بریز برای مستقل شدن.

- با دخترت زیاد صحبت کن، بهش محبت کن و آرومش کن.