2777
2789

من یه مدت باشگاه میرفتم ولی بخاطر فرهنگ عالی و فهیم بودن اعضای اون باشگاه دیگه نتونستم برم 

تیرگی پوستمو هر ثانیه به روم میاوردن و کلا از این لحاظ خیلی اذیت شدم

حالا امروز اومدم تو خونه ورزش کنم 

هیچ وسیله ای هم ندارم که

کل بدنمم گرفت مخصوصا پاهام😐

قبلشم گرم کرده بودم 

چقد طول میکشه عادت کنم

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری تو خونه حرکت یادت میاد؟

برنامه رو دارم دیگه

تایمی که باشگاه میرفتم مربی برنامه ورزشی داده بود بهم

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

آره تو خونه ام میشه 

یه هفته ای عادت میکنی 

من روزی ۴ ساعت باشگام بعضی وقتا دیگ حالم بهم میخوره

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید
یعنی بریم برای تیرگی مسخره میکن؟/:

منظورم اینه به این دلیل ادامه ندادم

پوست تیره که خیلی جذابه. ملت میرن سولار تا تیره بشن. 3 روز ورزش یه روز استراحت. عادت میکنی. با جم فیت ورزش کن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید