2777
2789

ببینید من قبلا طلا هام رو رفتم تعویض کردم که همشون شماره دار بود رفتم با بی شماره تعویض کردم. نمیدونستم که بی شماره ریسک داره من اصلا توجه نکردم و بدون شماره برداشتم و کلی ضرر دادم. حالا اینا هم کلی نگین داره ولی شماره نداره و بدجور رو مخمه و نو نو برق میزنه تازه خریدم ولی چون شماره نداره حس میکنم طلا نیست و اعصابم کلا ریخته به هم و خیلی اعصابم داغونه اصلا. به نظرتون تعویض کنم؟ نظرتون چیه میشه راهنمایی کنید. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یعنی چی شماره نداره ؟

فاکتور خرید داری ؟

برو طلافروشی دیگه ای ازش بپرس حتما کدش خیلی ظریف نوشته شده دیده نمیشه طلافروشی ها می شناسن یه سامانه هم هست اونجا صحت کارگاه سازنده طلا رو بررسی می کنن خودشون بلدن

از طلا فروش خریدم. تست کردن طلاس قطعا. خیلی خیلی هم خوشگله. اصلا طرحش خاصه ولی شماره نداره حالم گرفت ...

خب پس وسواس گرفتی استفاده کن حالشو ببر.من تا الان اصلا دقت نکردم ببینم طلایی که میگیرم شماره داره یا نه

من یه دستبند دارم شماره نداشت اینقدر ناراحت بودم چرا موقع خرید دقت نکردم بردم دوسه مغازه الکی گفتم میخوام بفروشم رو هوا میزدن نفروختم ببر شما هم نشون بده خیالت راحت بشه