2777
2789
عنوان

راجب مصاحبه ی فرهنگیان کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 31 پست
مشکل منم هست،ولی من همون تیپ خودمو میرم،کی هست تاریخ مصاحبه؟

فک کنم اردیبهشت یا خرداد باشه 

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میگم دروغ نگو کلادروغ بگی ممکنه برات درد سر بشه حتی بعدها

اره بدتر کارم میپیچه ،چشم

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

بیشتر ببینید
دروغ نگو بفهمن بد میشهبگو بعضی وقتا میپوشم

چشم🥲خداکنه ک راست و حسینی میگم ی طور دیگ برخورد نکنن تو قبولی🙂

بیشتر ببینید

سلام. چادر رو میتونید بپوشید و خوبه، اما دروغ نگید

همونطور که گفتید بعضی جاها سر میکنید، همونجا هم بگید بعضی جاها سر میکنید.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
اگه پرسیدن بگو قله چادر می‌پوشم همه جا میندازنت چون خودش امتیاز داره این چادرپوشیدن

بگم کلا چادر میپوشم؟

بیشتر ببینید
سلام. چادر رو میتونید بپوشید و خوبه، اما دروغ نگیدهمونطور که گفتید بعضی جاها سر میکنید، همونجا هم بگ ...

چشم❤️

بیشتر ببینید
مگه تیرماه نیس؟ بعد اومدن نتایج

نمیدونم والا ولی فک کنم ی تراز اولیه بیاد از کنکور اردیبهشت شروع کنن دیگ تراز بالای ۶۰۰۰ رو دعوت کنن ! نه تیر خیلی دیره فک نکنم

بیشتر ببینید
چشم❤️

ان شاالله که موفق بشید

یه خانم معلم خوب و کاربلد

مادرم معلم هستن خیلی بچه ها رو دوست دارن، بچه ها هم ایشونو دوست دارن

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
بگم کلا چادر میپوشم؟

من وجدانم بعضی چیزارو اجازه نداد بگم و پارسال تو مصاحبه و طبق گفته مصاحبه گرم متاسفانه اون چیزا امتیاز داشتن مثلا چادر و نماز رو پرسیدن ازم یا علت به اینجا رسیدن کشور. و اینارو ولی وقتی هدف کلیت فرهنگیان هستش مجبوری که بعضی جاها واقعیت رو نگی یعنی خودشون مجبور میکنن دروغ بگیم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
ان شاالله که موفق بشیدیه خانم معلم خوب و کاربلدمادرم معلم هستن خیلی بچه ها رو دوست دارن، بچه ها هم ا ...

عاشق معلمیم🥺😍 خدانگهداره مادرتون رو

بیشتر ببینید
من وجدانم بعضی چیزارو اجازه نداد بگم و پارسال تو مصاحبه و طبق گفته مصاحبه گرم متاسفانه اون چیزا امتی ...

بهترین ک کردید صداقت خیلی خوبه 

بیشتر ببینید