2777
2789
خب عزیزم کتابم بگو بگیرم از اول بگو جیکار باید کنم

اره کتاب لازمه چون رایتینگ هم یه مهارته که باید یاد بگیری فقط با گوش کردن که نمیشه 

کتاب اینترچینج ابیشو بگیر که مناسب سطح متوسطه همینو شروع کن 

خواستم لینک بفرستم نیومد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه؟من میخام تو ۲.۳ سال جمع کنم بعد برم سمت معلمی معلم آموزشگاه بشم

باید مدرک و کارت داشتی 

مدرک تافل 

و کارت از آموزشگاهی که اونجا درس خوندی

واسه معلمی نمیشه از رو انیمیشن

بعضی جاها هستن مخصوص مهاجرتن تو ی سال جمع میکنن زبان رو 

برو اونجا

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱سوالی در مورد اسکیت و زبان انگلیسی دارید در خدمتم🥰😘 از جنس شیشه و مردم آزار و خیلی خیلی با جنبه هستم✨😅سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..همیشه تلاش کردم بقیه رو شاد کنم،پس خودم چی؟؟🙃چی شد؟حواسمون پرت شد کجا دلت پرت شد؛این زندگی درد شد.‌ نَه‌غمگین‌ونَه‌شاد،فقط‌خالی‌ازاِحساس.!️🫧💔حامی فمینیسم هستم از هر لحاظ🎀

بیشتر ببینید
پونصد و چهار فرارهآدم دیوونه میشه

دقیقا

استادم می‌گفت اصلا این کتابارو نخوانید

چون لغت زمانی تو ذهنت میمونه که در غالب داستان کوتاه و یا تو جمله قابل فهم بخونی 

این کتاب رو نخون اسی کامل بی فایده هست اگر هم یادت بمونه هیچ وقت نمیتونی به کار ببری

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید
عزیزم من کرجم کجا هست همچین جایی ک تو یسال ببنده؟؟؟

من تو کرج نمیشناسم گل

ولی ی جاهایی هستن فشرده درس میدن تموم میکنن

دوستِ دوستم رف زبان فراسوی ی ساله تموم گرد  و رف پاریس

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱سوالی در مورد اسکیت و زبان انگلیسی دارید در خدمتم🥰😘 از جنس شیشه و مردم آزار و خیلی خیلی با جنبه هستم✨😅سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..همیشه تلاش کردم بقیه رو شاد کنم،پس خودم چی؟؟🙃چی شد؟حواسمون پرت شد کجا دلت پرت شد؛این زندگی درد شد.‌ نَه‌غمگین‌ونَه‌شاد،فقط‌خالی‌ازاِحساس.!️🫧💔حامی فمینیسم هستم از هر لحاظ🎀

بیشتر ببینید

سلام گلم  امیدوارم ک موفق باشی 🌷🌷

من یک کتاب نوشتم در ۳۰ درس  که به صورت خیلی سریع و ساده زبان رو از پایه یاد میگیرین و به سطح بالا می‌رسید.  هدفم از طراحی این کتاب اینه که گرامرهارو هدفمند یاد بگیرید و بتونید خودتون جمله بسازید  و در زمان کم تمام مطالب رو یاد بگیرید  آموزشم متفاوت  با مدرسه هست و روش خودم هست .

میتونید چند نمونه از درس هارو هم ب صورت رایگان ببینید و بعد تصمیم بگیرید .

هم میتونید به صورت‌ خودخوان داشته باشید  که تمریناتش پاسخنامه هم داره

و  هم میتونیدکلاس شرکت کنید .

به صورت خودخوان هزینه کلا  ۵۰۰ تومنه که کامل تمام درس های کتابم  و تمریناتش و پاسخنامه رو یک جا براتون میفرستم .

اگر کلاس رو بخوایید و رفع اشکال بشه  ۳۰ جلسه هست هزینه  به صورت قسطی در ۱۰ قسطه هر قسط ۲۱۰ تومن  هر ۳ جلسه یکبار میدید

پیام بدید درخدمتم

ایدی ایتا Englishapieceofcake

ایدی تلگرام englishapieceofcake

این کانال لیسنینگم هست داخل تلگرام مایل بودین عضو بشین.

شامل :
ترانه های انگلیسی  داستان های صوتی و انیمیشن  هست
همراه با متن و ترجمه  فارسی  که میشه تمرین کرد  توضیحات مربوط به چگونگی تمرین هم داخل کانال هست🌹

Englishapieceofcakee

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
بیشتر ببینید