2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کدوم سطحی فقط یوتیوبخواستی کتاب مناسب سطحتو معرفی میکنم

من میخام از صفر شروع کنم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
بیشتر ببینید
من متوسط چطور شروع کنم

من اکثر کتابای زبان رو دیدم ولی برای خودخوان بنظرم interchangeمناسبه که واقعا کتاب شیرینی هست 

اگه عجبه داری برای یادگیری کنارش یه کتاب لغت و گرامرم بگیر 

برای لغت ۵۰۴ لغت ضروری خوبه 

برای گرامرم grammer in use

همشون سطح متوسط رو بگیر 

یوتیوب سرچ کنی ویدیو هایشون میاد باز نتونستی پیدا کنی بگو خودم لینک میفرستم برات

گوگل میتونی سرچ کنی آموزش زبان از صفر(بسته به سطحت) بعد چند تا ویدیو ببینی، ببینی با کدومش راحت تری ...

اخه مثلا تو گوگل میبینی ۵ تا فیلم هست برا سطحی پایین بعدش دیگ بقیشو پیدا نمیکنی نیسن بنی نصفه میمونه 

من بارها اینجوری شده با ی استاد تو گوگل رفتم جلو یهو دیدم مثلا تا وسطا هست بقیش دیگ نیسن 

مجبور شدم ی فیلم دیگ رفتم همینجوری شده قاطی پاتی

منم سطحم صفر نیس ولی میخام از اول شروع کنم کتاب ک نمیخرم از طریق ویدیو آموزشی میخام پیش برم

بدون کتاب سخته هاااااا پس بنظرم داستان های کوتاه رو گوش کن تو یوتیوب و سرچ کن یادگیری زبان با فیلم ترجمه میاره برات اونام خوبن 

خب عزیزم کتابم بگو بگیرم از اول بگو جیکار باید کنم

اره کتاب لازمه چون رایتینگ هم یه مهارته که باید یاد بگیری فقط با گوش کردن که نمیشه 

کتاب اینترچینج ابیشو بگیر که مناسب سطح متوسطه همینو شروع کن 

خواستم لینک بفرستم نیومد