2777
2789
با رنگ خریدم اولش خوب بود بعد یه مدت پوست رو قرمز میکردبی رنگش هم کاور سفید میده خیلی چربه کاورش

من بی رنگش مال داداشم بود اتفاقی زدم خوشم اومد

اره قبول دارم یکم سنگینه 

اون کاور سفیدیش رو دوست دارم ولی واقعا همینکه باهاش جوش نمیزنم و محافظت داره هزارردرصد راضیم ازش😂چون با همه چی جوش میزنم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیدرودرم عالیه دو سال قبل 167 تومان خریدم چند دقیقه بعد اینکه زدی انگار نزدی اصلا چربی رو پوست نمی م ...

سنگین نیست ؟ هر چی بافتش رقیق تر باشه هم بهتر جذب پوست میشه هم سبکه من اینجوری دوست دارم 

سان اسکین بافتش غلیظه، و سنگین 

ببین من خالم نزدیک ۲ تونن داد ایزدین خرید منم ۴۰۰ دادم فلوئیدی مای خریدم از نظر کارایی کیفیت یکی بودن خداشاهده

من از مای خیییلی راضیم البته فلوئیدیش

زنداداشم لافارر خریده حالت ژله ای داره اونم چندباری زدم خوب بود ولی باهاش جوش زدم

لایک نکن خواهر منننن  
آها راضی هستی خوبه؟ قبلا سان اسکین نداشتی مقایسه کنی من احساس میکنم سان اسکین یکم سنگینه بعد یکم پوس ...

ن ساین اسکین استفاده نکردم، منم بین صدآفتاب ها مونده بودم، از دکتر پوست پرسیدم گف فلوییدی مای هم یکم سنگینه حالا اون بر اساس پوست من گفت ها، ژنوبایوتیک رو گف بخرم، حالا باز تو میتونی بری دیجی کالا نظرات رو بخونی 

سنگین نیست ؟ هر چی بافتش رقیق تر باشه هم بهتر جذب پوست میشه هم سبکه من اینجوری دوست دارم سان اسکین ب ...

اصلا این یه چیز دیگس یه چیز میگم یه چیز میشنوی منم وارد نبودم به ضد افتاب شون گرفتم عین وازلین بود چرب سنگین دکتر ژیلا که یکم هوا گرم میخورد اب میشد رو صورتم یه هلزرونی اشم از جلفا خریدم صورتمو چسبناک میکرد ببکا و جند تا برند دیگه خریدم انگار میری عروسی کلا کرم پودر بود تا ضد افتاب 

این اونقدر سبکه پوست رو نرم میکنه چند دقیقه بعد انگار نزدی کلا از خانم های نینی سایت یاد گرفتم خریدم اولش 47 تومان خریدم بعدش اینجوری شد برای صورتهای چرب من گرفتم 2 ساله هم میزنم هنوز امسالم میزنم سال بعد میخرم باز

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
بیشتر ببینید
خیلی سفید میکنه روح میکنه

نه اصلا یه درجه روشن می کنه شما ازش استفاده نکردی ا رنگش بژ هست 

اهان متوجه شدم یه جور کرم لایه بردار هیدرو درم هست که اونایی که پوستشون سوخته اینا میزنن یه زمان تلوزیون خیبی تبلیغ می کرد شاید اونو خریدی 

حتنا برو دارو خانه بگو هیدرودرم میخوام 2 تا رنگ داره یکی بژ یکی هم یکم تیره تر از بژ که برای صورتهای خشکه من بژ اشو گرفتم اونجورم کاور قوی نداره خیلی کرمه شله ابکی مانند

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
بیشتر ببینید
نه اصلا یه درجه روشن می کنه شما ازش استفاده نکردی ا رنگش بژ هست اهان متوجه شدم یه جور کرم لایه بردار ...

عزیزم من ضد آفتاب بیرنگ میخواستم اینی که شما تعریف کردی الان ضدآفتاب رنگی هیدورم بود؟

مرسی عزیزم پس هیدرودرم هم در نظر میگیرم 👌🏻

اره حتما بگیر

بیشتر ببینید
عزیزم من ضد آفتاب بیرنگ میخواستم اینی که شما تعریف کردی الان ضدآفتاب رنگی هیدورم بود؟

رنگش خیلی کمه بژه نمی دونم بی رنگ داره یا نه

بیشتر ببینید