2777
2789
عنوان

فکرشو نمیکردم حتی بابام کلک بزنه بهمون

| مشاهده متن کامل بحث + 2277 بازدید | 88 پست
خب مقصر تو بودی که همچین چیز غیر معمولی به شوهرت گفتی کجا آدما وقتی وام میگیرن مبلغی شو میدن به ضامن ...

خب هیچ جا نمیدن اما اینا گفتن از پس قسط بر نمیایم نصف نصف وگرنه وامو بر نمیداریم!!! هوووف چجور مخمو تیلیت کردن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه شوهرم دوس نداشت ضامن شه چون یبار به بابام گفته بود ضامنش نشده بود منم بالاخره راضیش کردم گفتم نصف ...

خیلی بابات کلکه 

هم قبلا ضامن نشده هم با وعده دروغ اومد ضمانت شوهرتو گرفت 

واقعا چطور روش میشه توروی شما نگاه کنه از این به بعد

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید
بعدم عزیزم شما که میبینی پدرت اینجوریه برای کار های شریکی ازش چک بگیرید مثلا نصف مبلغ وام رو چک بگیر ...

خورده شیشه زیاد داره اما بخدا اصلا یه درصدد فکرشو نمیکردم سرمون شیره بماله اخ اخ مغزم داره میترکه اخه ادم حتی به پدر حودش ینی نباید  اطمینان کنه!!!!

خورده شیشه زیاد داره اما بخدا اصلا یه درصدد فکرشو نمیکردم سرمون شیره بماله اخ اخ مغزم داره میترکه اخ ...

ولش کن عزیزم هرچی بیشتر فکر کنی ناراحت تر میشی

مادر منم از طرف برادرش به همچین مشکلی خورد ولی بزرگتر

یه خونه پدرم به  نام مادرم خرید 

ما اون موقع دو تا خونه داشتیم این سومی رو به نام مادرم خرید

مامانمم نه گذاشت نه برداشت فروختش داد پولشو داداشش چون عقیده داشت کاری که میخواد راهبندازه سود ده هست 

بعد پول خونه رو به علاوه سود پس میده 

فکر میکنی چی شد ؟ 

تا 16 سال پول مادرم رو نداد بعدشم که خونه کوچیک داغون داد به مادرم که یک پنجم اون خونه قیمت داره

لطفا لایک نکنیییییدددد     با تشکر         سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید

بعضی وقتا پدر و مادر یه کارایی میکنن که فقط خجالتش برای دختر میمونه به خدا 

درکت میکنم عزیزم بابای منم کم از این کارا کم نکرده الان جوری شده که سرمو نمیتونم جلو شوهرم بلند کنم 

سر یه مسئله ای شوهرم ضامنش شد از اون سری ۸ یا ۹ ماه گذشت ولی به خودش نمی‌آورد مدارک شوهرمو بره بگیره 

اینقدر خجالت کشیدم و داد و بیداد کردم تا آخر بعد ۹ ماه آورد هنوزم یه سری هاش مونده 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
گفتی مامان بابات ماشینتون چشم زدن،وام ازدواجتون چند بود عزیزم و ماشینتون چی بود ک همچین قفل کرده و گ ...

وام ۲۰۰ تومن بود یه پراید گرفتیم ماشین خوبی بود از بس آه کشیدن و جلو روم گفتن خدا ب خروسگ ماشین داده ب ما نداده ماشین سالم همه جاش خراب شد بخدا😔😔

میتونن بخرن اما نمیخرن فقط میخوان پول نگه دارن تو بانک‌...

ولش کن عزیزم هرچی بیشتر فکر کنی ناراحت تر میشیمادر منم از طرف برادرش به همچین مشکلی خورد ولی بزرگتری ...

بعضیا واقعا با این دوز و کلکا قراره به کجا برسن؟ باز خوبه ما پول ندادیم مامان شمابد ضرر کرده😐😐😐🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️