2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر شوهرت که خورد بگیر بزنش مث سگ صدا بده.

خواهر شوهر من دختر خاله م میشه ی بار دخالت کرد چنان دعوایی راه انداختم تا چندین سال قهر بود.همه هم گفتن ولش کن گفتم باید حد خودش و بدونه حالا حساب کار دست همشون اومده.

بگو مگه کور بودید موقع خواستگاری  حق نداری الان حرف بزنی فعلا که با همین کارگری منو بزرگ کرده. تو که با شغل بابات هیچی نشدی   منتظر حمایت شوهرت نمون. ممکنه شوهرت از حرفهای خواهرش بدش نیاد. خودت جواب بده که اگه این حرف همشونه حداقل جواب همه رو داده باشی

باباى خودش چى كارست ؟! بگو خب عزيزم خودم در جريانم كه بابام كارگره اطلاعات جديد چى دارى !!!!!

باباش معلمه

عزیزم من قبل ازدواج هم به شوهرم گفتم که ما تو روستاییم بابام کارگره مادرم بی سواده و ...

خودت زبون ندارى از خودت دفاع كنى پشتت نيست كه نباشهخودت پشت خودت باش الان جلوشو نگيرى همون شوهرتم چه ...

عزیزم چند بار بهش گفتم

ولی باز دوباره یه جوری طعنه و کنایه میزنه بهم

بهش بگو حرفات ناراحتم میکنه، این هم یعنی حق الناس و امیدوارم بدونی اون دنیا جبران شکستن دل آدما چقدر سخته...

اگر فهمید که هیچ،

نفهمید 

تحویلش نگیر که بخواد بیاد باهات حرف بزنه هر جا بود تو برو یه جا دیگه بشین...