2777
2789
عنوان

شوهر بددهن و بداخلاق و طلاق عاطفی

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 74 پست
ببین چی میخاد بهانشو ببر ک دعوا راه نندازه. جوابشم نده.سعی کن تایمی ک خونس تو خونه نمونی .

ده یازده میاد اصلا نمیپرسم  از ۷ تعطیل کجاست و.. کلا یکساعت بیداره صبح ۶ میره فکرکن اون یکساعت چی میگرده من سکته مغزی رد کردم پریسال امسالم تا نزدیک سکته قلبی رفتم  متورال مصرف میکنم   میشه این سن درآمدی بتونم داشته باشم کم کم جمع کنم راحت بشم  اخه هیچ وقت کارنکردم  دستم جیبم  نبوده  متاسفانه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم مردا چشون چشده منم تو بارداری استراحت نسبی بودم و میلم خیلی کم شده بود دیگ نمیدونم شوهرم خیا ...

اونا فرق داشتن اینو از خدابیخبر  به زن وابسته شده بود منو کتک میزد ۷ ماهه بودم که اونو بگیره زن هر دقیقه زنگ میزد کلا یادش میداد حتی این پشیمون شد بخودش اومد خانوم ساعت دو زنگ میزد انقدر زنگ میزد من متوجه شدم جریانو  بعد این رو کرد که محرم کنم  یکسال البته الکی میخواست اینطوری راه باز  کنه من رفتم ۸ ماه مشهد حرم موندم  چند روز بی پول و.. از حال رفتم بیمارستان بردن خبر دادن بهش اومد گفت تکرار نمیکنم برگرد  البته الان رو نیست چیزی میگه کاری نمیکنم ولی من باوردارم معمم نیست دیگه برام مجبورم موندم چون نمیشه اعتماد کنم دوباره تکرار بشه نابود میشم این طوری تکرار کنه قابل تحمل تره

اونا فرق داشتن اینو از خدابیخبر به زن وابسته شده بود منو کتک میزد ۷ ماهه بودم که اونو بگیره زن هر د ...

خدا لعنت کنه اون زنه رو مقصره مطمعنم تاوان پس میده 

آره برات مهم نباشه خودتو آزار و اذیت نده خدایی نکرده آدم قلبش از کار بیفته بخاطر ناراحتی بیش ازحد ارزش نداره ب نظرم این دنیا ارزش غم خوردن نداره

من اصلا برام مهم نبود ینی فقط بفکر خودم و بچم بودم  تو دوران بارداری 

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

خدا لعنت کنه اون زنه رو مقصره مطمعنم تاوان پس میده آره برات مهم نباشه خودتو آزار و اذیت نده خدایی نک ...

استراحت مطلق بودی الان بعد زایمان  سردی بین تون نشد بعد این همه مدت؟

چقدر شرایط سختی دارین وقتی پدر و مادرتون فوت شدن

پدر من بایک اعتناد بی جا و امضا کل زندگی مونو از دست داد بعدم خودش خودکشی کرد ۶ ماه بعدم مادرم فوت شد خدا نگزره از باعث و بانیش از نیاوران تهران با یک چمدون  بیرون اومدیم حتی انبار ها شرکت خالی کرده بود  و پدرمو  تو ۶۰ سالگی   نابود کرد 

استراحت مطلق بودی الان بعد زایمان سردی بین تون نشد بعد این همه مدت؟

اره تقریبا استراحت مطلق بودم کل نه ماه بارداریم فقط سه چهار بار رابطه  کامل داشتم بقیش معذرت میخام رابطه کامل نبود یه جور  دیگ بود رابطمون 

چرا وقتی بچه اومد که کلا وقت هیچی نداشتیم الان ک یکسال گذشته رابطمون بهتر شده ولی با کمک خودم 

همیشه به خودم میرسم و لباسای خوشگل میپوشم و ادکلن خیلی خوشبو استفاده میکنم و مسواک  و بیشتر وقتا خودم میرم سمت شوهرم و بهش محبت میکنم و درخواست رابطه میدم اونم  از خدا خواسته ولی بهتر شده روابطمون خداروشکر باید شما بهش میل و رغبت نشون بدید که بینتون سردی نباشه 

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

اره تقریبا استراحت مطلق بودم کل نه ماه بارداریم فقط سه چهار بار رابطه کامل داشتم بقیش معذرت میخام ر ...

دوره بارداری من با فوت مادرم و دختر دایی کم سنم که صمیمی بودیم همزمان شد  از اونورم استراحت مطلق شدم  دیگه  پاشید زندگیم حال روحی خوبی  نداشتم که فکرکنم استراحت مطلق هستم راه ها دیگه هم هست و.. میدونم من مقصر و شروع کننده بودم ولی اونم باید درک میکرد ادم آهنی نبودم که   همین که تو یکسال همه چی و همه کس از دست دادم کافی بود خدا نگزره از اون زن اگر به عند کاری نمیکرد  من بفهمم من اهل شک و.. نبودم عمرا متوجه نمیشدم  چون حال خودم نبودم  حالا چیکارکنم بااین زندگی پاشیده و تنها