2777
2789
عنوان

بعضی عروسا چقدر بدجنسن

479 بازدید | 51 پست

منم با خانواده شوهر مشکل دارم ولی هیچوقت نگفتم یا من یا خانوادت

طرف خیلی راحت میاد میگ گفتم باید بری باخانوادت سر فلان چیز دعوا کنی و اون شوهر چقدر احمق ک باحرف زن میره دعوا با خانوادش 

بازم میگم انقدرررر مشکل دارم با خانواده شوهرم ولی هیچوقت خودم و شوهرم و از چشم‌نمیندازم خیلی ریز جوابشون و میدم میشونمشون سر جاشون

مردی که بخاطر زنش خونواده رو بذار کنار مرد زندگی نیست 

قابل اعتماد نیست

نمیشه بهش تکیه کرد 

ذهن توانمندی نداره

بلوغ ذهنی نداره

چه خانم چه آقا زمانی که بتونن تعادل ایجاد کنن در روابط میتونن ادعا کنن که آدم زندگی هستن

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀

اونی که میگه باید بری دعوا کنی به خاطر من هم از چشم شوهرش میفته هم خانواده شوهر 

عاقبت خوبی هم نداره زندگیش 

دیگه گذشته نیست مردا به زور تحمل کنن 

زیاد حرف بزنه رفته خونه باباش 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردی که بخاطر زنش خونواده رو بذار کنار مرد زندگی نیست قابل اعتماد نیستنمیشه بهش تکیه کرد ذهن توانمند ...

منم همین و میگم مردی که با حرف زنش بره با مادری که انقدر زحمتش و کشیده دعوا کنه و ناراحتی راه بندازه قطعا فردا بلای بدتری سرمن ک هیچکاری نکردم و فقط زنشم میاره

مردی که بخاطر زنش خونواده رو بذار کنار مرد زندگی نیست قابل اعتماد نیستنمیشه بهش تکیه کرد ذهن توانمند ...

شماام بودی تواون تایپیک ن؟اصن من با تعجب میخوندم پستای اون خانم و چقدرررررررررررررر با افتخار میگفت ک شوهرش خانوادش و گزاشته کنار و این عنتر خانم و انتخاب کرده 

حالا من با مادر خودم مشکل دارم 

اونم با من و شوهرم 

بهم حسادت میکنه و می‌خواد فقط سرویس بهش بدم 

گذاشتمش کنار 

به نظرت منم باید هر دفعه جوابشو میدادم 

اخه یه سیکله که مرتب تکرار میشه 

اتفاقن  پسر عمم بخاطر زنش همه خونوادشو گذاشت کنار و انقدر عاشقانه ۴۰ سال زندگی کردن الانم ک فوت شده زنش افسردگی گرفته 

قفل کرد تاپیکشو

توهم حسادت داره انگار دوشس ساسکس غربی هست😂 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
حالا من با مادر خودم مشکل دارم اونم با من و شوهرم بهم حسادت میکنه و می‌خواد فقط سرویس بهش بدم گذاشتم ...

ببین فرق دارههه منم روابط و کم کردم ولی تو شوهرت و تحریک کردی ک بره دعوا راه بندازه و یه عالمه بی احترامی؟

بااازهم یاد جاریم افتادم. هیچکدوم از خانواده شوهرش کارش نداشتن، بعد خودش داستان درست میکرد بدون اینکه کسی بدونه چ خبره اصلا. بعد ب شوهرش میگف‌چرا‌پشت من نیستی ؟!!بری باهاشون دعوا کنی😑😑😄برادرشوهرم میگف‌اخه بذار یکی‌ چیزی بگه من برم دهنشو جر بدم. اخه وقتی کسی چیزی نگفته من برم چییییییی بگم😄الان ک فکرشو میکنم میگم خوبه برادرهمسرم خودشو ضایع نکرد 

parasoo1989@
بااازهم یاد جاریم افتادم. هیچکدوم از خانواده شوهرش کارش نداشتن، بعد خودش داستان درست میکرد بدون اینک ...

وایییی سم خالصصص😂😂😂اینا باید پیش ی مشاور برن حتما

اتفاقن پسر عمم بخاطر زنش همه خونوادشو گذاشت کنار و انقدر عاشقانه ۴۰ سال زندگی کردن الانم ک فوت شده ...

مشکل جدی باشه اره

من پیرو تایپیک ی خانم زدم این نایپیک و طرف توهم داشتتتتتتتتتتت که خواهرشوهرش حسودشه

اتفاقن پسر عمم بخاطر زنش همه خونوادشو گذاشت کنار و انقدر عاشقانه ۴۰ سال زندگی کردن الانم ک فوت شده ...

بازهم از دید من همچین اشخاصی آدم زندگی نیستن 

آدم زندگی صرفا خیانت نکردن نیست 

برای تعریفش ابعاد گسترده ای وجود داره 

نظر شما هم محترمه

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀