2777
2789
عنوان

شوهرم پنهونی با تلفن حرف میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 32 پست
سطل زباله چی؟گوشیشو چک میکنی؟شاید واسه همین حواسش جمعهحتما اتفاق مثبتی نیسوگرنه از تو مخفی نمیکردشغل ...

طرف شغلش خرید فروش باغ و زمین ایناست 

چهل رو باید باشه یه مرد خوش گذرونه دم به دقیقه باغه گاهی شوهرمم برمیداره می‌بره زن و بچه هم داره

رو شیائومی چیه؟؟ من چندتا نصب کردم یا کار نمی‌کردم یا فقط صدای خودمو ضبط میکزدن

شیائومی رو نمیدونم 

تو اینستا و واتس اپ و تل و ایتا و… همه اینارم چک کن 

حتی مخاطبینشو از تو این برنامه ها یکی یکی چک کن 

من خیلی از این زنارو از همین راه پیدا میکردم

یا از عکس پروفشون

یا بیوگرافی مشکوک میزاشتن

یا اسمشونو مشکوک سیو میکرد

اگه خیانت باشه مشخص میشه

هرچی دیدی ب روش نیار بزا فک کنه نمیدونی

تا ته تو قضیه رو دربیاری

من حتی شماره هارو حذف میکردم از تو خود برنامه‌

ببینم اسم کاربریشون چیه زنه یا مرد…😅

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

طرف شغلش خرید فروش باغ و زمین ایناست چهل رو باید باشه یه مرد خوش گذرونه دم به دقیقه باغه گاهی شوهرمم ...

خب تا تهش رفتم…

دارن یه گوهی ب قالب میزنن!

شوهرمم ازش پرسیدم میگه پای زن و اینچی ا وسطه احتمال زیاد 

ممکنه کلاه برداری هم بکنه چون تو کار خرید فروش ملکه

پای شوهرتو وسط بکشه 

هرچه زود تر پاشو از زندگیتون ببر

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

بیشتر ببینید