2777
2789
عنوان

بینی گوشتی تا کی ورم داره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 108 پست
نه عزیزم میترسم شناسایی شم

باشه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس بینیتو بزار ببینیم چجوریه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بیشتر ببینید
اره

خودت قشنگی

یعنی واقعا قراره تغییر نکنه بینی گوشتی🥲؟ 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بیشتر ببینید
منم میگم عمل کردم باورشون نمیشه میگن دماغ قبلت بهتر بود😐

دماغه من و همه میفهمن عملیه

چون قبل عملم فکر میکردن عملیه

یعنی ایرادی نداشت

دکترم واقا کاریش نکرده فقط نوکش چون ورم داره بزرک تر شده انگار 

خیلی ناراحت شدم راستش تا چند ماه گریه کردم 

ولی الان دیگه عادت کردم و برامم مهم نیست

رفتم تو مطب همه بهم گفتن واعی بینیت از همه بینیا بهتر شده قبل عملمو نشونشون دادم کفتن همونه که🤣

بنظر من تغییر میکنی درصورتی که دکتر تو بینی های گوشتی وارد باشه

دکتر تو نبود؟ 

بیشتر ببینید
دماغه من و همه میفهمن عملیهچون قبل عملم فکر میکردن عملیهیعنی ایرادی نداشتدکترم واقا کاریش نکرده فقط ...

دقیقا منم همه میگن اگه این بینیت عمله پس بینی قبلت چی بوده😂درحالی که هیچی تغییری نکردم 

دماغه من و همه میفهمن عملیهچون قبل عملم فکر میکردن عملیهیعنی ایرادی نداشتدکترم واقا کاریش نکرده فقط ...

تو عکس نمیذاری؟ 

بیشتر ببینید