2777
2789

من پدربزرگم زال بوده و کاملا همه چیش سفید منم الان اونجوریم همینطور داداشم چشمامونو آبیه روشنه یه جا خیلی مسخره شدم و یه جا حتی غریبه ها منو دوست داشتن. چشمام یکم تکون میخوره گفتن هیچی نمیشی تو حتی نمیتونی بخونی رفتم کنکور دارم و پزشکی آوردم الان هیچ کی چشم دیدن منو نداره همه با حسرت نگام میکنن و من به خودم افتخار میکنم

چه خبر 🤗❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بهت افتخار میکنم🥺😭

وای خدایا زال ها‌ پوست سفید و روشن دارن میتونن موهاشونو‌ هر رنگی میخوان بکنن واقعا گاهی بهشون حسادت میکنم

ما پادشاه را کشتیم ، سعی کردیم دنیا را تغییر دهیم . حالا تنها چیزی ک گیرمان آمده یک پادشاه جدید است ک از قبلی بهتر نیست ! اینجا سرزمینی است ک برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان میجنگیم . 〔ویکتور هوگو〕

بیشتر ببینید

برات مهم نیست شناسایی بشی با این مشخصات ؟!

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

وای عین عروسکا

من خیلی ازین چهره ها دوس دارم 

خیلی خاصه 

الان مژه های رنگی بذاری چقد قشنگ میشه 

دیشب تو خواب دیدمت🫂بارون بود و عطر بوی پیرهنت 🤍نشد بگم چه خوشکلی این همه🥲 حالا امشب مگه خوابم دیگه میبره؟🕊  ____خدا ببین ما رو حال یه ایران بده😭بمیرم برات خونه ی بی قراری بمیرم برات این روزا آرامش نداری بمیرم برات مادرم سرزمینم چقد این روزا گریه هاتو ببینم🥀🖤 لعنت به جنگ        

بیشتر ببینید

اتفاقا بنظرم خیلی خاصید شما

ما یه همشهری داریم همینطوره مو و ابرو و مژهاش کامل سفید،انقد قیافه اش برام دوست داشتنیه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بیشتر ببینید
آره کاملا موهام سفیده پوستم روشنه و چشمام آبیه ولی خودم زیاد خوشم نمیاد چون خیلی درموردم پچ پچ میکنن

اتفاقا من خیلی دوس دارم وقتی میبینم عین چی ذوق میکنم

به خودشونم میگم

دیشب تو خواب دیدمت🫂بارون بود و عطر بوی پیرهنت 🤍نشد بگم چه خوشکلی این همه🥲 حالا امشب مگه خوابم دیگه میبره؟🕊  ____خدا ببین ما رو حال یه ایران بده😭بمیرم برات خونه ی بی قراری بمیرم برات این روزا آرامش نداری بمیرم برات مادرم سرزمینم چقد این روزا گریه هاتو ببینم🥀🖤 لعنت به جنگ        

بیشتر ببینید
کی منو بشناسه

اشنا فامیل اینجا باشن

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم