من پدربزرگم زال بوده و کاملا همه چیش سفید منم الان اونجوریم همینطور داداشم چشمامونو آبیه روشنه یه جا خیلی مسخره شدم و یه جا حتی غریبه ها منو دوست داشتن. چشمام یکم تکون میخوره گفتن هیچی نمیشی تو حتی نمیتونی بخونی رفتم کنکور دارم و پزشکی آوردم الان هیچ کی چشم دیدن منو نداره همه با حسرت نگام میکنن و من به خودم افتخار میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای خدایا زال ها پوست سفید و روشن دارن میتونن موهاشونو هر رنگی میخوان بکنن واقعا گاهی بهشون حسادت میکنم
ما پادشاه را کشتیم ، سعی کردیم دنیا را تغییر دهیم . حالا تنها چیزی ک گیرمان آمده یک پادشاه جدید است ک از قبلی بهتر نیست ! اینجا سرزمینی است ک برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان میجنگیم . 〔ویکتور هوگو〕
دیشب تو خواب دیدمت🫂بارون بود و عطر بوی پیرهنت 🤍نشد بگم چه خوشکلی این همه🥲 حالا امشب مگه خوابم دیگه میبره؟🕊 ____خدا ببین ما رو حال یه ایران بده😭بمیرم برات خونه ی بی قراری بمیرم برات این روزا آرامش نداری بمیرم برات مادرم سرزمینم چقد این روزا گریه هاتو ببینم🥀🖤 لعنت به جنگ
ما یه همشهری داریم همینطوره مو و ابرو و مژهاش کامل سفید،انقد قیافه اش برام دوست داشتنیه
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
دیشب تو خواب دیدمت🫂بارون بود و عطر بوی پیرهنت 🤍نشد بگم چه خوشکلی این همه🥲 حالا امشب مگه خوابم دیگه میبره؟🕊 ____خدا ببین ما رو حال یه ایران بده😭بمیرم برات خونه ی بی قراری بمیرم برات این روزا آرامش نداری بمیرم برات مادرم سرزمینم چقد این روزا گریه هاتو ببینم🥀🖤 لعنت به جنگ