2777
2789

خونواده شوهرم فقط دنبال بقیه حرف میزنن مرد و زن  برام عجیب بود که هیچی به اندازه مردم براشون مهم نیست مثلا هیچ وقت تولد نداشتن خونوادگی برا دل خودشون کلا هیچ وقت به دل خودشون اهمیت نمیدن چیزی که مردم ببینن اوکی 

یا این که باباش پسرشونو حمال و خر خونش میدونه فکر میکنه چون بزرگش کرده دیگه هرچی کار کرد باید بده به اون کلا زندگی جدا نداره جیک و پوک زندگی بچه رو باید بدون 

اینی که میگم راجب خودم نیست و راجب مادر بزرگم که همون مادر شوهر مامانم هست میشه این مادربزرگم با ما ...

واقعا خوبی گم نمیشه چی میشه هممون انقدر دل مهربون و بزرگی داشته باشیم منم آرزوم اینه یه همچین مادرشوهری باشم برای عروسم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه هممممیشه همینن انگار بچست مادرشم فقط اینجوریه ازین زنای دائم نگرانه همش استرس داره نامزدم برمیدار ...

اینکه خوبه 

اگه از این ادمای نگران نباشه و همش زنگ بزنه خیلی بده

تازه بعضیا توقع دارن پسرشون هرچقد درامد داره بده ب اینو دخترشون ک خرج لباس و خرید مواد غذایی برای مهمونی هرروز کنن😀

💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

مادرشوهرم تو صورتم آروغ میزه منم همیشه عوق میزنم میخنده.اونجاشو تو جمع وقتی داره حرف میزنه میخارونه ...

وااااااااای شد چقد کثیفهههههه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

کاش ی کمی انصاف بخرج میدادین از خانواده خودتون هم میگفتینیعنی خانواده های شما بی عیب و ایراد و خانوا ...

بلاخره همه ایراد دارن ولی اینجا سوال این بوده که عجیب ترین کار خانواده شوهر اگه می‌پرسید عجیب ترین کار خانوادتون جواب اونم می‌دادیم

الان یه چیزی ممکنه برای ما خیلی عادی باشه برای عروسمون عجیب باشه و این کاملا طبیعیه 

ولی بل این حرفت موافقم که میگی چرا ازدواج کردن چرا موندن چون بعضیا چیزایی میگن که کل خانواده مشکل داره پس قطعا شوهر اونام استثنا نیست دیگه فقط کارای اونو نمیبینن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بیشتر ببینید
من ده سال عروسشونم تا حالا نه دیدم نه شنیدم مهمون داشته باشن فقط بچه هاش میرن خونشون والسلام

ولی مادر شوهر من خیلی بده در خونش همیشه بازه همه میان توخونش همیشه غذا پختنی همیشه همیشه اندازه ۲۰نفر میپزه  چون درش بازه همسایه میاد بی دعوت خواهرش میاد فامیلاش میان اصلا سرسام اوره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

وای خدایا چقدر اینا کثیفن باهاشون قطع رابطه کن حالم بهم خورد ای کاش نگفته بودی

آره بابا خیلی کثیفن ، البته اگه روشنفکرا نریزن سرم بگن مگه چیه خواهر برادرن و این رفتارا طبیعیه 🤕

تازه یادم رفت بگم ، خیلی راحت تو جمع همدیگرو می مالن و دست به جاهای خصوصیه هم میزنن 

نمیتونم بازترش کنم 

قطع رابطه م عزیزم ، داشتم دیوونه میشدم از دستشون ، اوایل ازدواج اعتراض که میکردم میگفتن تو حسود تشریف داری ، این کارا عادیه 😐

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای)