2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو قورمه سبزی هم که گوشت گوسفندی هست دیگه

من گفتم عااااشق قورمه سبزیم اما تو فرهنگ لرستان اگه این غذارو به تنهایی بذاری سر سفره بی احترامیه  باید کنارش کباب یا جوجه یا مرغ سرخ شده بذاری

بعد بزرگای خانواده اصلا قورمه سبزی نمیخورن عارشون میاد

خانواده یکی از اشنایانمون حیلی عحیبه..مثلا پتو رو جلد میکنه..ولی قبلش نخ هارو درمیاره میداره رو بند ...

اب انداختن تو ته دیگ و خوردنش یه مدل غذاس تو کره

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
بیشتر ببینید
خورشت و لوبیای تازه. فقط قرچ قرچ دندونات خرد میکنه

اره کلا اهمیت نمیدن مثلا مهمون دارن یهو میبینی گوشی دستشه زنگ زده مثلا به جاریش حرف حرف حرف بعد ۷شب یادش میاد مهمون داره میشینه تو ۹دقیقه غذا رو بار میزاره نیم ساعت بعد هم میکشه میاره رو سفره بعد حالا هردفعه میان خونم به همسرم میگه فلانی یعنی من خیلی خوب غذا درست میکنه خوشم میاد با سلیقه هستش شوهرمم میگه سلیقه رو ول کن خانم من از ۱ظهرغذا رو بار میزاره تا ۸شب که سفره پهن شه 

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست

ما زیاد تو قید بند طلا خریدن نبودیم یعنی مامانم خیلی علاقه به طلا نداره دستشون پره ولی خرید طلا انجام نمیدن به طبع مامانمم منم همینطوری بودم مجردی وقتی ازدواج کردم رفتم دیدم  خانواده شوهرم هر کدوم شاید نیم کیلو کم کم طلا داشتن و دارن برام جالب بود 

خودشون هیچ رسمی نداشتن ولی برای عروس انواع رسم ها رو ردیف کردن

خیلیییییی سرد و بی عاطفه ان یعنی سال تا سال شوهره منو نبینن براشون معم نیست تا وقتی بچه براشون ارزشمنده که براشون نفع مالی داشته باشه.من کلا سه چهار بار بیشتر نرفتم خونشون تو یک سال عقدی که بودیم اونم کلی بالا پایین میکردن بعد عروسی هم کلا نه اومدن نه دعوت کردن خیلی عجیبن خیلییییی چیزایی که تو خانواده اینا دیدم هیچ جا ندیدم

آها مادرشون چاک سینه رو جلو پسراش میندازه بیرون

بابا مامانش و خانوادشون کلا مذهبی چادری ولی یه چیزایی جلو همه میگفتن که تو خانواده ما قفل بود 

مثلا در مورد مسایل جنسی درمورد تمایلات درمورد اندام جنسی کلا اسم میبردن و من خجالت میکشیدم یا مثلا خواهرش جلو شوهرش   به من میگفت باسن دخترت به خودت رفته خو ما این چیزا رو نمیگیم جلو مردا  

خاندان شوهر. طرف پدر شوهرم خیلی خوبن. ولی ظرف مادر شوهرم رفتیم خونه مامان مادر شوهرم. استکان چایی ...

اخیی چ باحال و خودمونی....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 

با اجازه اسی 

فا ل هوش هر کی تلگرام داره بهم درخواست بده لینکشو بدم

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
بیشتر ببینید

بیش از حد نرمال بی فرهنگن ماستو با سطل میزارن وسط هر با یه قاشق می‌افته به جونش..‌نامزد بودیم کیک اینا میپختم میبردم منتظرم نمیشدن باهم بخوریم وقتی مشغول بودم میخوردن ظرفشم نشسته میدادن دستم..‌کمد و کابینت و فریزرو در نبودم میگشتن..‌.تو ظرفشویی مسواک میزدن...پوست شکلاتو تو خونم میخوردن پرت میکردن رو فرش و پدرشوهر خرم فین میکرد تو دستمال بعد میزاشت رو بخاریمون فین خشک شه..‌.نشستن خودش بعد دسشویی تا برن خونمون بو شاش میگرفت🤮

یک‌ساله‌قطع ارتباطم البته بعد خرابی روانم و خوردن داروی اعصاب

هرکی خوند یه صلوات بفرسته پاشون به زندگیم باز نشه❤️