2777
2789
عنوان

عزیزا بیاین راهنمایی با ی پسری تو رابطم

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 38 پست
خب من ندارم

مساله این نیس که داری یا نداری

اگه داشتی حاضر بودی با این تفکر کنار بیای؟ یه بار اون خرج کنه دفعه بعد تو؟ یا در هر حالت دوس داری فقط اون خرج کنه؟ 

این و جوابش و با خودت پیدا کن اونوقت میفهمی چند چندی با خودت

مساله این نیس که داری یا نداریاگه داشتی حاضر بودی با این تفکر کنار بیای؟ یه بار اون خرج کنه دفعه بعد ...

اره من اگ داشتم شاعل بودم چرا ک نه 

شرایط سخته اونم سخته براش خب همیشه حساب کنه 

منم حساب میکردم 

بعدشم من بهش گفتم لازم نیس حتما بریم کافه یا رستوران ما میریم ک همو ببینیم برا غذا خوردن نمیریم که درک میکنم 

چون ۲۴ سالشه معلمه ن ماشین دار ن خونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من اگ داشتم شاعل بودم چرا ک نه شرایط سخته اونم سخته براش خب همیشه حساب کنه منم حساب میکردم بعدشم ...

خب همین و به خودش بگو

و بگو لازم نیس خرج کنی

اگه دوس داری فقط باهم باشید مثلا پارک برین قدم بزنین، گالری رایگانه، موزه ها ارزونن. اگه دوس نداری شام و ناهار و کافه بری خب به خودش بگو

خب همین و به خودش بگوو بگو لازم نیس خرج کنیاگه دوس داری فقط باهم باشید مثلا پارک برین قدم بزنین، گال ...

الان بحث اینکه پول ناهار ب حسابت برا ۵.۶ ساعت پیش یود 

میشه راهنمایی کنی چی بگم چجوری حرف بزنم؟

الان بحث اینکه پول ناهار ب حسابت برا ۵.۶ ساعت پیش یود میشه راهنمایی کنی چی بگم چجوری حرف بزنم؟

بگو من شاغل نیستم اگر داشتم با این تفکر که خانمها هم باید خرج کنن موافق هستم. و بگو که من توقع ندارم هر دفعه بریم کافه رستوران. دیدار و معاشرت مهمه حالا میتونه قدم زدن باشه پارک رفتن باشه دور زدن باشه.

خیلی ساده و رک

بگو من شاغل نیستم اگر داشتم با این تفکر که خانمها هم باید خرج کنن موافق هستم. و بگو که من توقع ندارم ...

چشم 

فقط نمیدونم چجوری شروع کنم؟اللن بحثو چجوری باز کنم چون غروب اسن حرفو زد

چشم فقط نمیدونم چجوری شروع کنم؟اللن بحثو چجوری باز کنم چون غروب اسن حرفو زد

حالا الانم نزدی نزدی

هروقت موقع دیدار شد تو اینارو بگو. بگو بریم بیرون ولی من چون درامد ندارم نمیتونم ناهار مهمونت کنم وگرنه اینکارو میکردم و باقی حرفا