2777
2789
عنوان

هیچی طلا ندارم فقط یه جفت گوشواره

897 بازدید | 67 پست

چند ساله ازدواج کردین چقد طلا دارید تصادف کردیم شوهرم طلاعام فروخت ماشین درست کرد از یارو شکایت کردیم یه سال شد پولمون ندادن چیکار کنم ،از کجا وام چیزی پیدا کنم دلم دوتا النگو جفتی میخام کل فامیلمون طلا دارن حتی مجردا من بدبخت شوهرم طلاهای خودم که بابام هدیه داد رو هم گرفت مال خودم گرفت داد رو ماشین بجز یه گوشواره دو گرمی که چندقاز نمیرزه از کجا وام زود میدن بگیرمممم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خواهر حوصله داریاااااا....دلت خوش باشه طلا میخای چیکار

ابجیاش هم دارن دخترا فامیل شوهرم بخدا قسم طلا گرم هشت شد یادته دختره رفته دو تا النگو کلفت گرفته از کجا میارن ایقد پوول 

زیاد به خودت سخت نگیر د زندگی رو به کام خودت تلخ نکن ایلان ماسک هم تا شرکت داره یعنی من که الان ندار ...

میخام مثل دخترای عادی یه النگو گردنی داشته باشم حتی حلقه هم ندارمم

بعضیا چه طلا دوستن 

حالا میخره دیگه 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیشتر ببینید
عزیزم زندگی بالاپایین زیادداره انشالله به زودی یه عالمه طلامیخری من پارسال ۴۰گرم برابدهی فروختم الان ...

از این می‌سوزم پول طلاهای منم داد رو ماشین اون یارو هم رفت ک بده خسارتو

منم الان فقط یه حلقه دارم اونم بانکه . نمی تونی وام خونگی بنویسی

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

بیشتر ببینید
از این می‌سوزم پول طلاهای منم داد رو ماشین اون یارو هم رفت ک بده خسارتو

شوهر من هرسال تولدی سالگردی چیزی ی طلا میخره بهم میده ۶ ماه بعد ازم میگیره حالا یا واس ماشین یا واس ی چیزی خرج میشه 😐رسما حمال طلام

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤