2777
2789

؟؟

مثلا هم درس خونده باشه 

هم شوهر خوب 

هم شغل خوب 

کلا همه چی تموم 

چیکار کرده دقیقا ؟😁

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوران بچگی عالی ،زیبایی تمام،خونواده خوب،پول،بهترین دانشگاه پولی،رشته ای که دلش میخواست،بهترین دوران دوستی و عاشقی،بهترین ازدواج،بهترین زندگی

هیچ کاری نکرد از بچگی تو خوشبختی دنیا اومده این خانوم از فامیلاست

برای آرامش روانتونم که شده غرق نشین اینجا،جدی نگیرین اینجارو،   اینجا به خودت نشون میده اون شخصیت پنهانتو 

خودم ، شاغل که نیستم ولی خب وکالت خوندم و شوهرمم خیلی خوبه و کلا زندگیمو دوست دارم ♥️

یعنی آزمون وکالت قبول شدین ؟ 

بنظرت حقوق رشته خوبیه ؟

یعنی آزمون وکالت قبول شدین ؟ بنظرت حقوق رشته خوبیه ؟

آره کنکور دادم البته تا فوق دیپلم خوندم ولی خب رشته ی خوبیه 

شیرین‌تریـن‌لذت‌دنیا‌چیه؟ + تماشاۍکرب‌وبلاۍحسیـن !((:️ 

تا دلت بخواد ۶تا دختر خاله دارم همه با مقام بالاییشون ازدواج کردن یکی مهماندار هواپیماست شوهرش خلبانه یکی مهندسه کامپیوتر شوهرش معاون رخششون یکیش اون زمان دانشجو بود الان استاده شوهرشم استاد دانشگاهه دیگه جونم برات بگه دوتاشم شرکت ساختمون سازی دارن مهندس معماری بود یکیشم عمران شوهراشونم که رئیس شرکت یکی از یکیم خوشگل ترو خوش اندام تر

سلام لازم دیدم یه توضیحی بهتون بدم کاربری دست دونفر من و خواهر گلم من مامان یه دخمل ۶ساله و یه پسر ۲سالم پس تاپیکای مارو دیدین تعجب نکنین من عاشق .رمان.موسیقی.سریال. انیمه.وشیفته محصولات کشور کره هستم ممنون میشم اگه تونستین بهم معرفی کنین من ساکن همدانم خواهر گلم صاحب دوتا دخمل نازه یکی ۸ساله یکی سه ساله یخورده وسواسی وفعلا ساکن اراکن و تویه ساختمونن با خانواده همسرشون .روحیه لطیفی داره برعکس من عاشق بیرون رفتن مهمونی از موسیقی و فیلم خوشش نمیاد ولی تا دلتون بخواد عاشق گلو گیاه خیلی مهربونه اسم پروفایلمونم عسل دخمل منه آمین دخمل خواهرم

بیشتر ببینید
تا دلت بخواد ۶تا دختر خاله دارم همه با مقام بالاییشون ازدواج کردن یکی مهماندار هواپیماست شوهرش خلبان ...

خوشبحالشون

تا دلت بخواد ۶تا دختر خاله دارم همه با مقام بالاییشون ازدواج کردن یکی مهماندار هواپیماست شوهرش خلبان ...

از اونورم دختر عموهام وعمه هام کار خاصی نکردن زیبایی هم معمولی اندامم که نگم بهتره ولی تا دلتون بخاد اقبال بلند داشتن

سلام لازم دیدم یه توضیحی بهتون بدم کاربری دست دونفر من و خواهر گلم من مامان یه دخمل ۶ساله و یه پسر ۲سالم پس تاپیکای مارو دیدین تعجب نکنین من عاشق .رمان.موسیقی.سریال. انیمه.وشیفته محصولات کشور کره هستم ممنون میشم اگه تونستین بهم معرفی کنین من ساکن همدانم خواهر گلم صاحب دوتا دخمل نازه یکی ۸ساله یکی سه ساله یخورده وسواسی وفعلا ساکن اراکن و تویه ساختمونن با خانواده همسرشون .روحیه لطیفی داره برعکس من عاشق بیرون رفتن مهمونی از موسیقی و فیلم خوشش نمیاد ولی تا دلتون بخواد عاشق گلو گیاه خیلی مهربونه اسم پروفایلمونم عسل دخمل منه آمین دخمل خواهرم

بیشتر ببینید