2777
2789
عنوان

خانوما اگه صد ملیون بدی به یه نفر بهت ماهانه سود بده ایا نزول میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 27 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از یه طرف میترسم از یه طرف میگم هرچی با خداتر بودم و حلال حروم کرد خدا بدتر زد تو سرم

توراضی طرف راضی به‌زور که‌نمی گیری 

تازه خوبم‌بعت درصد می ده به من با ۴ درصد می ده

عزیزم اگر باهاش شریک بشید به طوری پول از شما و کار از ایشون و در سود و ضرر شریک باشید خیر 

البته اون فرد باید قابل اعتماد باشه مطمئن بشید اهل دروغ و دزدی نیست 

از یه طرف میترسم از یه طرف میگم هرچی با خداتر بودم و حلال حروم کرد خدا بدتر زد تو سرم

این فکرتو عوض کن عزیزم

بعدشم اگه توی سود و زیان هردو شریک باشین و سودی که بهتون میده متناسب با بازدهی باشه حلاله اما اگر فقط در سود شریکین میشه ربا

ربا هم حکم محاربه با خدارو داره

نزول و ربا چه بدونید اسمش چیه چه ندونید اثر وضعی خودشو داره و بقیه زندگیتون رو هم به لجن می‌کشه هیچ مرز اخلاقی توی دنیا هم نگفته ربا خوبه اگه نیاز مالی دارید با شراکت در سود و زیان جلو برید. عمر یه آدم نهایت مفیدش ۷۰ ساله هیچی ارزش نابود کردن روحتون رو نداره.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

عزیزم ربا در این حالت: 

که شما به یه نفر یه پولی مثل قرض میدی و اصلا کاری نداری ادن پول برای چیه، مثلا طرف میره باهاش بدهی هاشو صاف میکنه.  حالا شما هر ماه یه پولی میگیری اگر نداد یه درصد سودی میره روش. اون درصد سود روش میشه نزول. و طرف یهو ده میلیون قرض گرفته باید ده میلیارد پس بده. و فشار سنگین میفته روش و زندگیش داغون میشه

اول مطمئن شو اون فرد با اون ۱۰۰م میخواد کار کنه

و بعد مشخص کنید که اگر یک ماه نتونست پولی بده و ضرر کرد شما هم طبیعتا ضرر کردی و اون ۷ میلیون اون ماهت میره‌حالا وقتی دارا تر شد خورد خورد اگر تونست پس میده اگر که فشاری نباید بهش وارد کنی و در این شرایط همون اصل پول یعنی ۱۰۰م فقط باید بگیری.

اگر هم ایشالله کار و بارش همیشه ادامه پیدا کنه ا ن ۷ میلیون مشکلی نداره عزیزم و نزول نیست. اون فرد داره با پول شما کار میکنه 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
بیشتر ببینید

اگر از اول یک مبلغ مشخصی برای سود شما در نظر گرفته شود به هر مقداری که باشد چه با کار کردن طرف مقابل باشد چه با ضرر یعنی شما فقط سود رو میگیری

از لحاظ دین این میشه نزول یا ربا.

ولی اگه شما به عنوان سرمایه گذار شریک بشی از سود و زیان شریک بشی حالا به هر مقداری که شد کم یا زیاد مهم نیست این میشه حلال.