2777
2789
عنوان

خانومای قرتی و شوهری واهل دل بیاین سوال دارم😉

| مشاهده متن کامل بحث + 2562 بازدید | 77 پست

من بخرم هم  به کارم نمیاد نهایت دو تا خونه بریم جلو بازی به انجام نمی‌رسه   

صلواااااااااات بلند 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه چیزایی اینجا میشنوه ادم 

تازه سرچ کردم 🚬

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید
من اهل دلم ولی شوهر ندارم😂

خیلی دارک شد ک😶😶😶😶

حب علی مث آبه زلاله❤                                                  اثرلقمه ی پاک وحلاله❤                                                  ذکر علی عباده ینییییییییی❤                                             همه ی ذکرا بی تو قیل وقاله❤  

بیشتر ببینید

سرچ کردم چیز خاصی نیست که ازین مار پله پارچه ای ها بخر خودت تو هر چهارگوشش بنویس😑

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید
انلاک چیهمثلا چه بازیااره بنظر منم حوصله یر بره شاید برای یکی دوبار خوب باشه

یه کم لوسن😂

ولی در کل بردگیمای زناشویی به درد نمیخورن و فقط دو سه بار مرده حاضره بازی کنه

همون نوتلا بریزین رو هم دیگه از همه چی بیشتر حال میده

هیچ وقتم تکراری نمیشه😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
میذاشتی برا فردا شب چرا همه رفتن پیشواز؟😅باحاله ولی بعدا خودتون تنوع بدید چون تکراری میشه

هرشب باید باشه اون لامصب دختز

ولی همون ی بارشم بازی کنیم لذتبخشه😂

حب علی مث آبه زلاله❤                                                  اثرلقمه ی پاک وحلاله❤                                                  ذکر علی عباده ینییییییییی❤                                             همه ی ذکرا بی تو قیل وقاله❤  

بیشتر ببینید