2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مسلما مشهد، دومین شهر بزرگ ایرانه و کلی امکانات داره اصلا با شهرای شمالی قابل مقایسه نیست، شمال برای گردش و خوش گذرونیه کوتاه مدت خوبه چون غیر از امکانات هوای شرجیش خیلی برای زندگی کردن سخته

شمال فقط برای مسافرت خوبه برای زندکی واقعا دلگیر ، دوهفته برو مشهد ،دو هفته هم شمال فرقش می فهمی ،ولی در واقع اهل هر کجا باشی خیلی بهتر همون شهر باشید حداقل با فامیل یک جا هستید اخه برسد مشهد یا اصلا تهران وشمال از فامیل و خانواده دور هستید اصلا خوب نیست 

شمال فقط واسه چند ماه آب هواش نسبتا خوبه چون بقیه ایام یکسره بارون شرجی پشه و....

اما مشهد امکانات فول و آب هواش معتدل خشک

پس مشهد واسه زندگی کردن عالیه

سعیدم🦋سرکار بودم بعدشم تا دیر وقت تو کوچه بودم.من غریبم و واسه کسی مهم نیستم و انتظاری از کسی ندارم.با عشقت خوشبخت بشی👌بای👋