2777
2789

من گیج بازی دراوردم و نمیدونستم دقیقا تایم امتحان کی بوده نرفتم ازمون مرحله دوم المپیاد رو بدم و الان به مامانم گفتم که اره چند روز پیش بوده خیلییی عصبانی شد و گفت که بعدا حسرت این روزاتو میخوری بی لیاقت و تموم شد منم اومدم تو اتاقم بعد مثل اینکه رفته به پارتنرم زنگ زدن که همه حواسپرتی هاش  تقصیر توعه و داره فرصت های زندگیش رو از دست میده و دیگه سمتش نمیای بعد میان گوشی رو از من میگیرن اینستاگرامم رو دیلیت کردن و از تو تلگرامم بلاکش کردن اولش میخواستن  ریست فکتوری کنن گوشیمم رو کلی خواهش کردم که نکنن و قول دادم بهشون که دیگه با اون حرفم نزنم و گفتن که تا کنکور تیر حق نداری از خونه بری بیرون کل زندگیم رو ازم گرفتن من دلم واسش تنگ شده چرا باید همچین کاری بکنن بامن 

به عنوان یه مادر چیزی که خیلی نظرمو جلب کرد لحن حرف زدنتون درمورد مادرتون بود چقدر مودبانه فعلا رو جمع بستی واحترام درموردشون صحبت کردی ومعذرت میخوام گستاخ نبودین خوش به حال مادرتون.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بخاطر خودته، بعدا میفهمی، مطمئن باش دلسوز تر از پدر و مادر کسی نیست اولویتت فقط درست باشه اینجوری تمرکزت رو از دست میدی 

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
بخاطر خودته، بعدا میفهمی، مطمئن باش دلسوز تر از پدر و مادر کسی نیست اولویتت فقط درست باشه اینجوری تم ...

اخه من گیج بازی دراوردم به اون چه ربطی داره به اون اخه 

کات کردن دم کنکور که تمرکز ادمو که بدتر بهم میریزونه

یکم تحمل کن امسال بچسب به درس ک بعدا پشیمون نشی پارتنرتم اگ دوستت داشته باش پات وایمیسته اینم چند ما ...

خب واقعا اگه اون باشه من میتونم بهتر تمرکز کنم تا اینکه کل فکرمم درگیر این باشه که اون الان کجاسو داره چیکار میکنه جدا همین الانشم یه معدع درد وحشتناک گرفتم 

اخه من گیج بازی دراوردم به اون چه ربطی داره به اون اخه کات کردن دم کنکور که تمرکز ادمو که بدتر بهم م ...

عزیزم کاش با این استعدادی که داری وقتت رو صرف این روابط نکنی، حیفه، باور کن سرانجام نداره، اصلا وقتی بری دانشگاه دیدگاهت عوض میشه، از کجا میدونی این اقا چند هفته ی دیگه نذاره بره و شما بمونی و یه روان داغون که کل زندگیت رو هدر دادی، صبر کن، کنکورت رو بده اگه ایشون هم واقعا دوستت داشته باشه منتظر میمونه و شرایط رو درک میکنه، اصلا روابط تو این سن همه احساسی هستند و مبنای عقلانی ندارن بخدا حیف از خودته، کاش به حرف پدر و مادرت گوش کنی، چند ماهه تحمل کن و با یه نتیجه ی خوب ثابت کن که در همه حال توانمندی

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
عزیزم کاش با این استعدادی که داری وقتت رو صرف این روابط نکنی، حیفه، باور کن سرانجام نداره، اصلا وقتی ...

چه استعدادی وقتی حتی خود ازمون رو کلا یادم رفته بود مامانو بابام طوری که باهاش صحبت کردن فکر نکنم بخواد بمونه چون پرسیدم که اون چی میگفت گفتن که هیچی نگفت ساکت بوده تهشم گفته که امیدوارم که همیشه موفق باشه همین 

نمیدونم ولی کاش رابطمون اینطوری تموم نمیشد

چه استعدادی وقتی حتی خود ازمون رو کلا یادم رفته بود مامانو بابام طوری که باهاش صحبت کردن فکر نکنم بخ ...

یادت رفته چون حواست به اون بوده شک نکن، پس همین که هیچ تلاشی نکرده و نخواسته بمونه امسال نه، سال دیگه میرفت اینجوری بیشتر ضربه میخوردی، لطفاااا فقط تمرکزت رو بذار برا درست دیگه خیلی نمونده این همه زحمت کشیدی این دو ماه اخر خرابش نکن