دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره اهل خیانت نیس گوشیش ام که همیشه دست خودمه فقط نمیاد خونه منم دارم میترکم دوست دارم با یکی حرف بز ...
عزیزدلم چقدر درکت کردم انقدر خودخوری میکنم روانی شدم ، میدونم سحته ولی باز خداروسکر کن شوهرت سالنه شوهر من میره با دوستاش به مواد کشیدن گاهی تا صبح نمیاد غمباد گرفتم
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
دقیقا بعضی وقتا که فکر میکنم میگم بعضی از زنا که چند ساله شوهراشون اینجورین چطوری تحمل میکنن آخرشم م ...
اگر الان جلوش نگیری دیگه قابل کنترل نیست من ۵ سال تنهام
دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات
فقط جون هرکی رو دوس داری تو اینوضعیت هوس نکنی بچه بیاری ی نفرم آواره کنیا
اول قضیه روحل کن بعدش
باهاش مفصل حرف بزن اگه میخاد ادامه بده ازش جدا شو آدم ازدواجمیکنه که سر وسامون بگیر زندگی تشکیل بده نکه بره بچرخه دور بزنه واسه خواب بیاد خوابگاه نیست که
نترسون منو خواهر🥲یادت نمیاد اولش چطوری شروع شد یا از کجا
میافت میگفت میخام برم سرکار ظهر گرمه نمیام خونه داداشم مشکل پیش اومده و .....