2777
2789
عنوان

شوهرم فقط خوابیدنی میاد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 46 پست
با هزار تا امید ازدواج میکنیم ک کمبود محبت و ...ک از خانواده داشتیم رو با ازدواج جبران باشه ولی اونم ...

دقیقا بعضی وقتا که فکر میکنم میگم بعضی از زنا که چند ساله شوهراشون اینجورین چطوری تحمل میکنن 

آخرشم میگن بهترین شوهر بود خونه داشت سرکار میرفت همیشه پول داشت 

اما نمیفهمن زنا تو زندگی فقط پول نمیخوان

نبود تازه اینجوری شده

جلوش بگیر با حرف با قهر با هرکاری میشه شوهر  من

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو عاشق بودنش زبون زد کل فامیلامون بود هرکی میخواست یه عاشق رو نام ببره که آخرش بهش رسید شوهر منو می ...

اگه خیلی از عشقتون میگفتن حتما چشمتون زدن چهار قل بخون هر روز ۷ بار فوت کن به خودت و شوهرت 

اره اهل خیانت نیس گوشیش ام که همیشه دست خودمه فقط نمیاد خونه منم دارم میترکم دوست دارم با یکی حرف بز ...

عزیزدلم چقدر درکت کردم انقدر خودخوری میکنم روانی شدم ، میدونم سحته ولی باز خداروسکر کن شوهرت سالنه شوهر من میره با دوستاش به مواد کشیدن گاهی تا صبح نمیاد غمباد گرفتم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
دقیقا بعضی وقتا که فکر میکنم میگم بعضی از زنا که چند ساله شوهراشون اینجورین چطوری تحمل میکنن آخرشم م ...

اگر الان جلوش نگیری دیگه قابل کنترل نیست من ۵ سال تنهام

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

بیشتر ببینید

فقط جون هرکی رو‌ دوس داری تو این‌وضعیت هوس نکنی بچه بیاری ی نفرم آواره کنیا

اول قضیه رو‌حل کن بعدش

باهاش مفصل حرف بزن اگه میخاد ادامه بده ازش جدا شو آدم‌ ازدواج‌میکنه که سر و‌سامون بگیر زندگی تشکیل بده نکه بره بچرخه دور بزنه واسه خواب بیاد خوابگاه نیست که

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزدلم چقدر درکت کردم انقدر خودخوری میکنم روانی شدم ، میدونم سحته ولی باز خداروسکر کن شوهرت سالنه ش ...

وای ن 

🥲 هیچی جای آرامش تو زندگی رو نمیگیره کاش همه خانم ها آرامش داشته باشن

دقیقا بعضی وقتا که فکر میکنم میگم بعضی از زنا که چند ساله شوهراشون اینجورین چطوری تحمل میکنن آخرشم م ...

اره واقعا عشق و محبت خیلی مهمتر از پوله 

بعضی سوره ها هستن محبت میارن بخون 

فقط جون هرکی رو‌ دوس داری تو این‌وضعیت هوس نکنی بچه بیاری ی نفرم آواره کنیااول قضیه رو‌حل کن بعدشباه ...

اتفاقا قبل از این اتفاق خیلی. به فکرش بودم اما گفتم بزار قضیه درست بشه ببینم چه دلیلی داشت یک ماه دوری کردن 

اتفاقا قبل از این اتفاق خیلی. به فکرش بودم اما گفتم بزار قضیه درست بشه ببینم چه دلیلی داشت یک ماه دو ...

نه اصلا زن باردار میشه

خیلی حساس تر میشه احتیاج به توجه فراوان از همسر داره

بعد فکر کن با این وضع الانت واقعا میشه؟

قشنگ جلوگیری کن

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نترسون منو خواهر🥲یادت نمیاد اولش چطوری شروع شد یا از کجا

میافت میگفت میخام برم سرکار ظهر گرمه نمیام خونه داداشم مشکل پیش اومده و .....

بیشتر ببینید